Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні школярі, випускники, учителі, батьки!

Дата: 31.05.2024 08:09
Кількість переглядів: 50

Шановні школярі, випускники, учителі, батьки!

Ось і лунає останній дзвоник для закладів освіти Узинської міської територіальної громади. Як ніколи, цей навчальний рік став для нас особливим і його завершення не схоже на попередні. Та незважаючи на всі виклики сьогодення, школярі змогли показати, що українська нація незламна, що, не дивлячись на будь-які негаразди, ми були, є і будемо високоосвіченим та культурним народом.

Для кожного учасника освітнього процесу останній дзвоник має своє значення. Для дітей – це успішне подолання чергового рубежу в шкільному житті під звуки повітряної сирени; для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік.

Хвилююча мить для випускників, адже для них шкільний дзвінок лунає дійсно востаннє. Залишаються позаду шкільні роки, незважаючи на воєнний стан у державі, найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. А попереду нові незвідані дороги самостійного життя. Та без сумніву, кожен із вас реалізує власні здібності, таланти, побудує власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя  й справжніми патріотами своєї країни!

Щира подяка всім працівникам освітніх закладів громади за те, що в ці складні часи докладаєте чималих зусиль, аби молоде покоління отримувало потрібні знання. Завдяки вам не зупинився навчальний процес і для дітей, які прибули в Узинську громаду разом з рідними з інших окупованих територій  України.

Окремі слова подяки та найщиріші побажання батькам школярів. З початком повномасштабної війни росії проти України ви разом із педагогами стали прикладом незламності, проявили відданість та витривалість. Завдяки вашій небайдужості та ініціативності ви показали, наскільки важливо триматись разом, допомагати одне одному в цей непростий для країни час.

Низький уклін і щира вдячність нашим захисникам, які обороняють нашу неньку України! Дякуємо за можливість навчатися, розвиватися. Наші воїни – це наші ангели-охоронці!

Нехай цей хвилюючий останній дзвоник пролунає в кожному серці учасника освітнього процесу настроєм віри та надії! Сподівань на те, що новий навчальний рік ми зустрічатимемо під мирним небом вільної та непереможної України!

Бажаємо всім дітям і дорослим безпечних та мирних канікул, сповнених нових цікавих вражень.

Бажаємо всім Перемоги та Миру!

З повагою,

міський голова Віталій Гринчук та депутати Узинської міської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь