Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІДБУДОВА КИЇВЩИНИ: У ГОСТОМЕЛІ ТРИВАЄ РЕМОНТ БАГАТОПОВЕРХІВКИ НА ВУЛИЦІ ОСТРОМИРСЬКІЙ

Дата: 14.05.2024 14:24
Кількість переглядів: 32

Фото без опису

Київщина продовжує відновлювати житловий фонд, що був пошкоджений під час повномасштабного вторгнення рф на територію пристоличного регіону. Зокрема, триває ремонт 16-тиквартирного будинку в Гостомелі на вулиці Остромирській, 67, в якому до війни проживало понад 60 осіб. Роботи проводяться коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Замовником робіт є Київська обласна військова адміністрація. 

Під час активних бойових дій у 2022 році чотириповерховий будинок на 16 квартир зазнав значних ушкоджень. У багатоповерхівці були зруйновані опорні конструкції, стіни, перекриття та покрівля. З ладу вийшли всі інженерні мережі. Будинок став непридатний для проживання.

Відновлення будівлі розпочалось восени 2023 року з демонтажу зруйнованих конструкцій. Після демонтажних робіт підрядник відновив металевий каркас будинку, виконав кладку стін та встановив монолітне перекриття. Також будівельники завершили влаштування технічного поверху та вставили вікна. Крім того, в будинку вже проведено утеплення горища, облаштовано крокви та встановлено покрівлю. 

Наразі фахівці виконують утеплення фасаду з подальшим оздобленням. Ці роботи вже виконані на 50%. Крім того, будівельники проводять внутрішні роботи —  встановлюють перегородки всередині приміщень. Стяжка підлоги, штукатурка стін вже завершена.

Відповідно до розробленого проєкту в будинку заплановане повне відновлення пошкоджених квартир та внутрішнього опорядження, облаштування вхідного тамбура, скління балконів. Також передбачено відновлення інженерних мереж — електромонтажні роботи та встановлення систем вентиляції вже на завершальному етапі. 

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь