Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

урочисте відкриття ІІ етапу змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ігри»,  фінал  з футзалу та змагання з черліденгу

Дата: 23.02.2024 15:46
Кількість переглядів: 230

  23 лютого 2024 року в Узинській міській територіальній громаді відбулося урочисте відкриття ІІ етапу змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ігри»,  фінал  з футзалу та змагання з черліденгу.

  Перед початком змагань прозвучав гімн України, хвилиною мовчання вшанували загиблих воїнів та подякували ЗСУ за можливість жити, навчатися та проводити спортивні змагання.

З вітальним словом до усіх присутніх звернувся Узинський міський голова Віталій Гринчук. Він побажав командам чесних перемог та успіхів у наступних етапах гри і запевнив, що спорт у нашій громаді – один із пріоритетних напрямків роботи влади. Очільник громади також подякував амбасадорці шкільних ігор « Пліч-о-пліч», майстру спорту України міжнародного класу Дар’ї Михайловій, учасниці олімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи з марафонського бігу, багаторазовій переможниці та призерці чемпіонатів України та міжнародних змагань, яка приїхала, аби привітати спортсменів нашої громади та провести цікаву і захоплюючу спортивну руханку з усіма присутніми у спортивній залі.

Гімн спортивної гри «Пліч-о-пліч» супроводжував спортсменів протягом  проведення змагань.

На відкритті були присутні почесні гості:

заступник міського голови Оксана Кравченко, депутати Узинської міської ради Віталій Лучко, Наталія Коломієць, Віктор Павлієнко, директор Центру спорту, багаторазовий чемпіон України з греко-римської боротьби, майстер спорту України, член збірної команди України Сергій Грушин, методисти Центру спорту Сергій Мартинов та Ольга Апалькова, заступник начальника гуманітарного відділу Узинської міської ради Людмила Крижановська.

Особливу атмосферу спортивного свята створили викладачі та вихованці Дитячої школи мистецтв. Вокально-хореографічну композицію «Незламна» подарували всім присутнім у залі тріо «Рута» та танцювальний колектив «Акцент». 

  ОЗЗСО «Узинський ліцей №1» став центром проведення ІІ етапу змагань. Протягом лютого місяця у спортивній залі закладу  вирували  спортивні баталії:  півфінали й фінал з футзалу та  черліденг. Дякуємо адміністрації закладу в особі директора Бєкєтової Лесі Леонідівни за забезпечення належних умов проведення спортивних заходів!

У фінальній грі з футзалу перемогу здобула команда «Нескорені» ОЗЗСО «Узинський ліцей №1». Переможців нагородили дипломами, кубком та цінним подарунком – м’ячем з автографом відомого футболіста Олега Гусєва. Олег Гусєв надіслав поштою м’яч для переможців, бо саме зараз він є тренером професійної команди «Динамо Київ» та проводить тренування до відповідальних матчів.

ІІ місце у фіналі завоювала команда «Блискавка» Узинського ліцею «Успіх»;

ІІІ місце  - команда «Еверест» Чепиліївського ліцею;

ІV місце – команда «Фенікс» Узинського ліцею «Обдарованість».

Черліденг представили команди з п’яти закладів освіти громади. Дівчатка наполегливо готувалися до змагань та продемонстрували захоплюючі спортивно-хореографічні композиції.

Майже на однаковому рівні виступили команди «Smart Kids» Узинського ліцею «Успіх» та «Нескорені» ОЗЗСО «Узинський ліцей№1»  - всього на один бал команда Узинського ліцею №1 «Нескорені» перемогла команду «Smart Kids» Узинського ліцею «Успіх».

Суддівська колегія з черліденгу оголосила наступні результати:

  І місце – команда «Нескорені» ОЗЗСО «Узинський ліцей №1»;

ІІ місце – команда «Smart Kids» Узинського ліцею «Успіх»;

ІІІ місце – команда «Ластівки» Іванівського ліцею»;

ІV місце – команда «Банні» Тарасівського ліцею.

Учасники змагань -  команда з черліденгу «Ліччі» Сухоліської гімназії.

Усіх учасників спортивних змагань нагородили Дипломами Всеукраїнського проєкту «Пліч-о-пліч» - Київщина.

Дякуємо організаторам, тренерам, суддям, учителям фізичної культури закладів загальної середньої освіти та усім учасникам такої мега популярної гри «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ігри».

Вперед до ПЕРЕМОГИ! Разом ми сила!

Слава ЗСУ! Слава Україні! Героям Слава!

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь