Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Працюємо над тим, щоб ефективність застосування дронів стала вищою на всіх напрямках – звернення Президента України

Дата: 21.12.2023 09:18
Кількість переглядів: 96

Бажаю здоров’я, шановні українці, українки!

Короткий звіт за цей день.

Ранок – селектор. Військові – доповідь про ситуацію на фронті. Внутрішня ситуація – безпека, доповідь від правоохоронців, ліквідація наслідків російського обстрілу Херсона – жорсткий обстріл. Відповімо ворогу. Доповідь ГУР – плани окупантів, наша протидія. Доповідь Служби зовнішньої розвідки України – тенденції найближчого часу, важливі наші операції, які ми готуємо. Окрема розмова щодо дронів – те, що на складах, і те, що потрібно на передовій. Логістика буде швидшою. Працюємо і над тим, щоб ефективність застосування дронів, зокрема FPV, стала вищою на всіх напрямках. Це очевидний пріоритет держави і цілком конкретний спосіб берегти життя наших воїнів.

Вдень – багато нарад. Прем’єр-міністр. Міністр оборони. Дуже важливе питання комунікації щодо війни, нашої оборони, загалом фронту. Доступ на фронт журналістів. Зміни підготовлені – інформації про фронт має бути більше. Вдячний усім, хто розуміє важливість цього й допомагає тримати нашу оборону, наші оборонні потреби у фокусі уваги у світі. Провів також і нараду з міністром стратегічних галузей промисловості. Він координує роботу всієї команди, яка займається системою укриттів, їхньою готовністю. За грудень хороші результати.

Зараз – щойно – провів і міжнародну розмову. Говорив із Прем’єр-міністром Нової Зеландії. Для нас в Україні, для нашої міжнародної позиції абсолютно важливий кожен голос у світі, абсолютно всі, хто цінує міжнародне право і готовий захищати його. Я подякував Новій Зеландії за незмінну підтримку України, за підтримку у розмінуванні, за підтримку й санкцій проти Росії, за роботу над просуванням Формули миру. До речі, зараз активно працюємо над організацією наступної зустрічі у форматі радників. Крок за кроком робимо нашу Формулу миру Формулою світової більшості. Вдячний усім, хто допомагає.

І, звичайно, щодня незмінно – вдячність нашим воїнам. Усім, хто б’ється заради нашої держави. Усім, хто тренує. Усім, хто лікує й рятує. Усім, хто виробляє необхідну зброю. І всім, хто працює, щоб Україна могла вистояти, щоб наші воїни мали чим захищати нашу державу й незалежність. Обов’язково захистимо!

Слава Україні!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь