Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗА КОШТИ ФОНДУ ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЗБРОЙНОЇ АГРЕСІЇ НА КИЇВЩИНІ ВІДНОВЛЮЮТЬ БУЗІВСЬКИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ЛІЦЕЙ

Дата: 13.12.2023 16:03
Кількість переглядів: 80

У Бучанському районі коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії відновлюють Бузівський академічний ліцей. Капітальний ремонт закладу передбачає повне відновлення конструктивного та функціонального стану, який виник у зв’язку з пошкодженням об’єкта внаслідок воєнних дій на території Київської області.

Загальна площа освітнього закладу становить понад 4 тис. м². Навесні 2022 року під час проведення бойових дій будівлю було пошкоджено на 80%. Однією з важливих умов для освітнього процесу є безпечне та комфортне освітнє середовище. Тому з 1 вересня 2022 року освітній процес для учнів академічного ліцею організовано в частині приміщення закладу дошкільної освіти «Пролісок» Дмитрівської сільської ради.

Роботи з відновлення пошкодженої будівлі ліцею активно тривають. Наразі підрядником здійснюються демонтажні роботи. А саме: демонтаж приміщень класних кімнат, коридорів 2-го та 3-го поверхів освітнього закладу для проведення подальших робіт із відновлення. 

Відповідно до проєктно-кошторисної документації капітальний ремонт передбачає демонтаж стін та пошкоджень перекриття 3-го і технічного поверхів із подальшою заміною та реконструкцією класних кімнат третього поверху. Крім того, буде проведено капітальний ремонт частини даху та системи опалення. Також буде повністю відновлено мережі водопостачання та водовідведення, виконано заміну електричних мереж.

Відновлений освітній заклад матиме капітально відремонтоване укриття. Також проєктом передбачено встановлення системи відеоспостереження і пожежної системи. Окрім цього, в будівлі проведуть зовнішнє утеплення для забезпечення енергоефективності навчального закладу. Всі роботи будуть виконані з урахуванням вимог інклюзивності та доступності. 

Довідково. На сьогодні в Бузівському академічному ліцеї навчаються 434 учні в 22 класах. Освітній заклад налічує 9 початкових класів (178 учнів), 11 класів базової школи (224 учні) та 2 класи профільної школи (33 учні). Також тут працюють 55 педагогів та робітників. Навчання проводять за різними формами навчання.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь