Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До Дня Гідності та Свободи пройшов форум учнівської молоді Узинської громади

Дата: 24.11.2023 10:01
Кількість переглядів: 76

Щорічно до Дня Гідності та Свободи за результатами пошукової акції "Герої серед нас: сучасні захисники України" проводиться форум учнівської молоді Узинської громади. Цьогоріч форум відбувся 22 листопада у приміщенні ІРЦ. Участь у ньому взяли представники усіх закладів освіти громади, які презентували результати своєї пошукової роботи. Метою пошукової акції "Герої серед нас: сучасні захисники України" є збір біографічних матеріалів про окремих людей, які своїм життям пишуть сучасну історію України - наших захисників, що боронили і боронять незалежність і територіальну цілісність держави. На форумі були присутні рідні та близькі наших захисників - героїв сюжетів, зі згоди і за допомогою яких і відбувалася пошукова акція. Матеріали форуму оприлюднюватися не будуть.

10 пошукових робіт були представлені у двох напрямах: "Революції Гідності присвячується" та "Сучасні захисники України". Це історії життя наших земляків, долю яких назавжди змінила війна. Вони стали на захист своєї країни, а могли б продовжувати розвивати економіку, науку, сільське господарство... Якби не війна...

Три пошукові роботи були присвячені нашим загиблим землякам. 35 жителів Узинської громади повернулися додому "на щиті". Вони віддали своє життя за мирне майбутнє України. Учасники форуму хвилиною мовчання та покладанням квітів до портретів на Алеї Героїв вшанували їх пам'ять.

Лідери учнівського самоврядування роздали усім присутнім сувенірні голуби, виготовлені гуртківцями громади, як символи миру і скорішої Перемоги.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь