Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дільничні поліцейські звітують перед Узинською громадою

Дата: 19.10.2023 10:08
Кількість переглядів: 172

         Начальник сектору превенції відділу поліцейської діяльності № 1 Білоцерківського РУП ГУНП в Київській області капітан поліції Олександр Карпюк зазначив, що в ІКС «ІПНПУ» (єдиний облік заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події) за 9 місяців 2023 року зареєстровано 2804 звернення громадян різного характеру. З них дільничними офіцерами поліції було розглянуто 732 звернення та прийнято законне рішення.

         Складено 179 адміністративних протоколів,  з них за зберігання наркотичних засобів в невеликій кількості   - 10, за вчинення дрібних крадіжок - 3, за вчинення домашнього насильства - 11, за розпивання алкогольних напоїв у громадських місцях - 21, куріння тютюнових виробів у заборонених місцях - 28, за незаконне зберігання самогону - 39.    

     Під час проведення заходів з протидії кримінальним правопорушенням у сфері обігу спирту, лікеро-горільчаних, тютюнових виробів та пального працівниками ДОП ВПД №1 Білоцерківського РУП складено 10  протоколів. З них 5 стосуються роздрібної або оптової торгівлі без акцизних марок (ст. 156 КУпАП), порушення порядку провадження господарської діяльності (ст. 164 КУпАП) – 5. У результаті проведених заходів вилучено:  алкоголю - 119 літрів, тютюнових виробів - 1001 шт.(пачок) на загальну суму 108300 грн.

     Виявлено та розкрито 10 кримінальних правопорушень,  з них за ст. 125 ч. 1 КПК України  (завдання легких тілесних ушкоджень) – 4; ст. 185 ч. 4 (викрадення чужого майна та мародерство) – 5; ст. 309 ч.2  (зберігання наркотичних речовин у великій кількості) - 1.

      Дільничні офіцери поліції, стоячи на сторожі охорони правопорядку, закликають жителів громади відповідально ставитися до своїх прав та обов’язків і  суворо дотримуватися безпекових норм і правил.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь