Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо із Днем знань!

Дата: 01.09.2023 08:22
Кількість переглядів: 56

Шановні школярі! Шановні батьки та освітяни!

Щиро вітаємо вас із Днем знань!

   Свято першого дзвоника - завжди яскраве свято, насичене емоціями, враженнями, воно змушує хвилюватись і школярів, і педагогів, і батьків. Уже вдруге навчальний рік розпочинається в нелегкий час, коли в нашій країні триває війна. Незважаючи на обрану форму навчання (очне або дистанційне), переконані, що всі учні отримають якісні та міцні знання, жоден маленький житель Узинської громади не залишиться поза освітнім процесом.

   Дорогі першокласники! Особливий день сьогодні саме у вас, адже у вашому житті починається нова, дуже важлива сторінка. На вас чекає захоплююча подорож у країну знань, яка відкриє перед вами величезні перспективи!

   А для вас, шановні випускники, це мірило вашої дорослості й відповідальності перед нелегким вибором професійної стезі й самостійності в прийнятті рішень. Бережіть у своїй пам’яті шкільні роки, як неоціненний дарунок долі!

   Щира вдячність вам, дорогі педагоги, за самовіддану працю, за бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління. Адже саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить наше майбутнє, завтрашній день Української держави.

   Тож бажаємо нашим школярам завжди прагнути до чогось високого й доброго, відкривати для себе нові кордони знань і горизонти успіхів, ніколи не зупинятися на досягнутому та сміливо підкорювати все нові й нові вершини. А головне – мирного неба та щасливої долі!

   Із початком нового 2023/2024 навчального року! І хоча він обпалений війною, та ми сповнені завзяття подолати будь-які виклики. А міська влада спільно з батьківською та освітянською громадою зробить усе можливе для створення безпечного освітнього середовища для всіх учасників освітнього процесу!

               

З повагою,

міський голова Віталій Гринчук та депутати Узинської міської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь