Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Єдиний державний вебпортал цифрової освіти «Дія.Цифрова освіта»Мінцифра запускає Дія.Освіта за підтримки Google.org та Фонду Східна Європа

Дата: 14.07.2023 11:09
Кількість переглядів: 61

 

   17 травня Міністерство цифрової трансформації запустило масштабний проєкт Дія.Освіта. Це національна едьютейнмент-платформа актуальних знань і навичок, де можна безоплатно навчатися, опанувати нову професію та ознайомитися з актуальними вакансіями. 

   Дія.Освіта — це наступний етап еволюції проєкту Дія.Цифрова освіта, який стартував у 2020-му і був зосереджений на цифрових навичках і цифровій грамотності. Відтоді на платформі зареєструвалися майже 2 млн українців, а близько 75% користувачів подивилися всі випуски обраного курсу й отримали сертифікати. Тепер ця ініціатива стає ще глобальнішою.

   «Поки в Україні триває війна, світ не стоїть на місці й активно розвивається. Наш головний виклик — розвиток людського капіталу. Наразі в Україні зареєстровані майже 5 млн вимушених переселенців. За міжнародними оцінками — близько 7 млн людей. Мільйони людей втратили роботу чи закрили бізнес і вимушені починати життя з нуля. Завдання держави — створити для цього сприятливі умови. Саме тому за підтримки Google.org ми запускаємо оновлену платформу Дія.Освіта. Щоб кожен мав можливість розвинути нові навички та зробити крок назустріч новій професії», — зазначив  Віцепрем’єр міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

   Тепер на Дія.Освіта — сотні нових освітніх серіалів: від ландшафтного дизайну до баристи, від графічного дизайнера до пекаря, від проєктного менеджера до пакувальника. Також на платформі залишаються доступними освітні серіали із цифрової грамотності чи кібербезпеки. Абсолютно всі вони є безоплатними та доступними всім охочим. І завжди такими залишатимуться.

Єдиний державний вебпортал цифрової освіти «Дія.Цифрова освіта»   призначений  для  реалізації  права  кожного  на  якісну  та  доступну освіту  шляхом  забезпечення  створення  можливості  дистанційного  навчання через  Інтернет.  Це  освітні  серіали,  що  дозволяють  українцям  відкрити  нові кар’єрні  можливості  та  зробити  перший  крок  до  нової  професії.  Користувач Дія.Освіта  може  створити  персональну  траєкторію  навчання,  вибравши  ті навички, які цікавлять найбільше, щоб отримати персоналізовані освітні серіали. 
Для  тих,  хто  ще  не  визначився  з  пріоритетами,  доступний  тест  для  пошуку професії – на основі відповідей користувачу будуть запропоновані рекомендації щодо навчання та перелік актуальних вакансій.

Посилання на сайт:  https://osvita.diia.gov.ua

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь