Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ЗВІТУ ПРО СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ ПРОЕКТУ ​​​​​​​ДЕТАЛЬНИЙ ПЛАН ТЕРИТОРІЇ БУДІВНИЦТВА ЛАГУН ЗАКРИТОГО ТИПУ НА ЗЕМЕЛЬНІЙ ДІЛЯНЦІ ТОВ "АНТОНІВСЬКИЙ М'ЯСОКОМБІНАТ" З КАДАСТРОВИМ НОМЕРОМ 3220483100:03:003:0093, ПЛОЩЕ

Дата: 06.04.2023 12:00
Кількість переглядів: 79

Повідомлення про оприлюднення

звіту про стратегічну екологічну оцінку проекту

Детальний план території будівництва лагун закритого типу на земельній ділянці ТОВ "Антонівський м'ясокомбінат" з кадастровим номером 3220483100:03:003:0093, площею 4,7724га по вул. Олексія Цмокна, 1-В, в селі Мала Антонівка, Узинської міської ради Білоцерківського району Київської області»

 

1. Повна назва документа державного планування:

Детальний план території будівництва лагун закритого типу на земельній ділянці ТОВ "Антонівський м'ясокомбінат" з кадастровим номером 3220483100:03:003:0093, площею 4,7724га по вул. Олексія Цмокна, 1-В, в селі Мала Антонівка, Узинської міської ради Білоцерківського району Київської області розроблено на підставі  Рішення виконавчого комітету Узинської міської ради від 08.11.2022 р. №103, з метою:

   - уточнення та деталізації проектно-планувальних рішень генерального плану с. Мала Антонівка Узинської міської ради Білоцерківського району Київської області

    - визначення планувальної структури та комплексного розвитку промислової території;

    - формування принципів планувальної організації забудови, просторової композиції, параметрів окремих об’єктів та ландшафтної організації забудови;

    - визначення містобудівних умов та обмежень на забудову території;

    - забезпечення комплексної забудови;

    - врахування інвестиційних намірів, щодо можливості якісної забудови території та черговості будівництва на ній..

Проектом Детального плану території передбачено розміщення на території проектування лагун закритого типу, для зберігання відходів тваринного походження та  обслуговування земель сільськогосподарського призначення  з урахуванням затвердженої містобудівної документації на місцевому рівні

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

   Узинської міської ради: 09161, Київська обл., Білоцерківський р-н, місто Узин, вул.Незалежності, будинок 16/1, тел. 04563-21155, e-mail:  uzyn_gov@ukr.net

 

3. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури: громадське обговорення починається з  «07» квітня 2023р. та триває до «07» травня 2023 р.

б) способи участі громадськості ( надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо): зауваження і пропозиції громадськості надаються у письмовому та електронному вигляді.

в) дату, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення):  не передбачено.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

Узинська міська рада: 09161, Київська обл., Білоцерківський р-н, місто Узин, вул.Незалежності, будинок 16/1, тел. 04563-21155, e-mail:  uzyn_gov@ukr.net.

                ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштову та електронну адреси та строки подання зауважень і пропозицій:

Узинська міська рада: 09161, Київська обл., Білоцерківський р-н, місто Узин, вул.Незалежності, будинок 16/1, тел. 04563-21155, e-mail:  uzyn_gov@ukr.net.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

Узинська міська рада: 09161, Київська обл., Білоцерківський р-н, місто Узин, вул.Незалежності, будинок 16/1, тел. 04563-21155, e-mail:  uzyn_gov@ukr.net.

 

4. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо

проекту документа державного планування:

Необхідність проведення консультацій відсутня.

Строки подання зауважень та пропозицій: до «07» травня 2023 р.

 Пропозиції та зауваження подані після встановленого строку, не розглядаються.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь