Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Колективу Київської ОВА представили нового голову Руслана Кравченка

Дата: 12.04.2023 08:34
Кількість переглядів: 95

   Президент України Володимир Зеленський призначив Руслана Кравченка головою Київської обласної військової адміністрації. Глава держави підписав відповідний указ №204/2023.

   Представив колективу Київської ОВА та головам районних військових адміністрацій новопризначеного голову заступник керівника Офісу Президента Олексій Кулеба.

   Руслан Кравченко подякував Президентові України та Уряду за довіру і призначення на надзвичайно відповідальну посаду.

   «Очолити Київщину – регіон, який рік тому героїчно стримав та зупинив російську навалу, не дав окупантам захопити столицю, серце України, – це для мене честь і водночас велика відповідальність. У нас попереду багато важкої та відповідальної роботи. Ми продовжимо відновлювати Київщину після деокупації та будемо розвивати регіон. Працюватимемо над відновленням економіки та виробництва, сприянням розвитку та залучення в регіон нового внутрішнього і зовнішнього бізнесу. На цих питаннях, як керівник області, я концентруватимуся першочергово», – зауважив Руслан Кравченко.

     Довідка.

   Руслан Кравченко народився 1990 року в м. Сєвєродонецьк Луганської області. У 2012 році закінчив військово-юридичний факультет Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» (лейтенант юстиції). У 2014-2015 роках брав безпосередню участь в АТО як прокурор 33-ї військової прокуратури Південного регіону України. Має досвід роботи в Головній військовій прокуратурі Генеральної прокуратури України. У 2019-2020 роках – заступник військового прокурора Центрального регіону України; з 2020 по 2021 рік – начальник управління процесуального керівництва у кримінальних провадженнях про злочини у сфері оборонно-промислового комплексу Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Офісу Генерального прокурора. У 2021 році очолив Бучанську окружну прокуратуру Київської області. На цій посаді працював до 2023 року.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь