Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Гранти для бізнесу, агросектору та переробних підприємств

Дата: 17.03.2023 10:26
Кількість переглядів: 101

   Українці, які хочуть отримати гранти для започаткування або розвитку бізнесу, можуть подавати заявки на участь у грантових програмах «Грант на власну справу», «Грант на сад», «Грант на теплицю» та «Грант на переробне підприємство» через портал Дія.

  Отримані кошти дозволять тим, хто має бажання, знання, вміння та відповідні навички, запустити власну справу або розширити бізнес. Гроші можна буде витратити на купівлю обладнання, сировини, оплату чи оренду приміщення тощо.

 «Грант на власну справу» становить від 50 тис. до 250 тис. грн. Грант розрахован на усіх, хто хоче почати чи розвивати свій малий або мікробізнес. Від підприємств для пошиття одягу, СТО, хімчисток до кав’ярень, пекарень, перукарень тощо. Отримувач гранту зобов’язаний створити щонайменше одне робоче місце.

«Грант на сад» розмір гранту становить від 140 тис. до 400 тис. грн за гектар, але не більше 70% вартості проєкту висадки насаджень. Гранти надаються для саду площею від 1 до 25 га.

«Грант на теплицю» розмір гранту становить для 0,4-0,6 га - 2 млн.грн.; для 0,8-1,2 га - 3,5 млн.грн.; для 1,6-2,4 га -7 млн.грн.,але не більше 70% вартості проєкту. Отримувач гранту зобов’язаний створити від 14  робочих  місць на 1 га площі модульної теплиці.

«Грант на переробне підприємство» розмір гранту становить до 8 млн.грн.,за умови створення не менше 25 робочих місць. Витратити грант можна на  придбання основних засобів (верстати, технологічне обладнання).

 

Запрошуємо представників бізнесу, агросектору та переробних підприємств, усіх хто бажає долучитися до грантів, на зустріч, яка відбудеться 22 березня 2023 року о 10,00 год в приміщенні Узинської міської ради (сесійна зала) за адресою: м.Узин,вул.Незалежності,16/1  для надання консультаційної допомоги  щодо отримання грантів. Експерти «Ощадбанку» допоможуть розібратись у всіх тонкощах подачі заявок на грантові програми «єРобота».

 

Відділ економічної, інвестиційної діяльності

та агропромислового розвитку Узинської міської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь