Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Актуальні вакансії Білоцерківської філії Київського обласного центру зайнятості станом на  09.03.2023  року

Дата: 09.03.2023 12:34
Кількість переглядів: 193

  інженер з охорони праці   -   6700       вивчення умов праці на робочих місцях; участь у перевірках, обстеженнях технічного стану будівель, споруд, ефективності роботи вентиляційних систем, стану санітарно-побутових приміщень та технічних пристроїв; участь у розслідуванні випадків виробничого травматизму, вивчення їх причин; проведення інструктажів тощо. З досвідом роботи від 3 років.

головний економіст   -   24100       організація роботи з нормування праці, оплата праці робітників з по часовою оплатою. Контроль фондів на оплату праці, форм та систем оплати праці, перевірка застосування розцінок. Складання паливно-розрахункових калькуляцій. Подача статистичної звітності (форми 1-ПВ місячна та квартальна, 1-ПЕ, 1П-НПП, 1-ПЕ та ін.), рентабельність та основні показники.

лаборант (медицина)   -   13500       лаборант клініко- діагностичної лабораторії. Здійснення лабораторних досліджень (клінічні та біохімічні), аналіз та інтерпретація їх результатів. Ведення обліково-звітної документації.

психолог   -   9500          психологічний супровід  та психологічна корекція пацієнтів лікувально-реабілітаційного центру. Розробка та впровадження розвивальних, профілактичних, просвітницьких, корекційних програм. Здійснення психологічного супроводу адаптації пацієнтів із гострим порушенням мозкового кровообігу та після травм. Консультування, корекція психо-емоційного стану тощо.    

практичний психолог   -   6700       психологічне забезпечення освітнього процесу, психологічна діагностика дітей шкільного віку, корекційна робота з дітьми що до формування психологічної культури, робота з потерпілими від насильства дітьми,  проведення консультування батьків та працівників. Реалізація профілактичних та розвивальних корекційних програм. Дотримання  правил внутрішнього розпорядку. З досвідом роботи.

швачка   -   10000       якісне пошиття курток військових флісок  на промислових швейних машинках. Заробітна плата відрядна. З досвідом роботи до рок            Контактні телефони для довідок: (04563) 9-19-68;  5-96-11;  5-22-99.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь