Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Київщині відновлено повністю та частково понад 10 600 об’єктів, що були пошкоджені внаслідок війни

Дата: 28.02.2023 10:24
Кількість переглядів: 173

У Київській області вже відновлено понад 10 600 об’єктів, пошкоджених через ведення бойових дій на території регіону. Об’єкти відновлені за кошти, виділені з резервного фонду державного та місцевих бюджетів, за сприяння міжнародних партнерів, організацій та фондів. Про це повідомив заступник голови Київської ОВА Микола Бойко.

Загалом у Київській області налічується понад 27 тисяч пошкоджених об’єктів внаслідок російської збройної агресії. Ця кількість змінюється через постійні повітряні атаки ворога. Найбільше пошкоджено об’єктів житлової інфраструктури — більше 24 тисяч.

Після деокупації пристоличного регіону вже відновлено повністю 6 775 об’єктів. Ще понад 3 900 об’єктів відновлено частково, але забезпечено життєдіяльність. Мова йде про об’єкти житлового фонду, освітні заклади, об’єкти соціальної сфери та заклади охорони здоров’я.

Наразі вже завершені ремонти 5 789 багатоквартирних будинків та приватних домогосподарств. Також частково відновлено 3 587 об’єктів житлового фонду. Серед іншого  проведено роботи і з повного відновлення 158 закладів загальної середньої та дошкільної освіти. Крім того, протягом усього періоду відновлено 86 закладів охорони здоров’я, що були пошкоджені внаслідок ведення бойових дій.

«Відбудова області є пріоритетом. Ми на постійному зв’язку з територіальними громадами, аби розуміти їхні потреби та вирішувати проблематику на місцях. Для відбудови залучаємо всі можливі джерела фінансування — не лише кошти з державного та місцевих бюджетів, а й міжнародних фондів та організацій. Адже найголовніше — повернути людей до своїх домівок», — зазначив Микола Бойко.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь