Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Олексій Кулеба: за кожним рішенням влади стоїть доля та життя людей

Дата: 12.01.2023 12:26
Кількість переглядів: 119

Голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба 12 січня здійснив робочу поїздку до Білоцерківського району.

Під час візиту на Білоцерківщину очільник Київської ОВА перевірив роботу Пунктів Незламності в громадах району та провів робочу нараду з керівництвом Білоцерківської районної військової адміністрації, районної ради та головами громад.

На нараді присутні розглянули такі питання: стан оборони району та територіальних громад, готовність до використання захисних споруд цивільного захисту, робота Пунктів Незламності в кожній із громад району та діяльність бізнесу в умовах енергетичної кризи.

«Київська область постійно залишається під загрозою ракетних обстрілів та атак шахедами. Тому ми з вами повинні бути готовими до будь-яких можливих сценаріїв. Ми несемо відповідальність за наших людей і маємо розуміти, що в жодному вирішенні питання не може бути формального підходу до ситуації. За кожною вашою дією стоїть доля та життя людей», — підкреслив голова Київської ОВА Олексій Кулеба.

Особливу увагу під час наради приділили роботі Пунктів Незламності. Наразі в Білоцерківському районі розгорнуто 60 таких Пунктів. Вони розташовані в будинках культури, будівлях органів місцевої влади, закладах освіти.

Пункти Незламності забезпечені необхідними засобами для належного функціонування. Це генератори, альтернативне опалення, освітлення, зв’язок, продуктові набори, медичні та гігієнічні засоби, ковдри та інше.

«Пункти Незламності вже зараз мають стати для громадян місцем, де комфортно і тепло. Де можна зігрітися, зарядити телефони, випити кави або чаю, скористатися Інтернетом, зателефонувати рідним та близьким. І вони справді мають працювати та розширювати свою мережу. Тобто кожний Пункт Незламності повинен стати осередком допомоги для людей», — підкреслив Олексій Кулеба.

Окрему увагу приділили ситуації з електропостачанням. Як було підкреслено на нараді, ситуація з електроенергією на Київщині залишається складною. Наразі в області діють стабілізаційні відключення. Щоб забезпечити баланс в енергосистемі, НЕК Укренерго вводить ліміти споживання на Київщині. Забезпечення лікарень та іншої критичної інфраструктури теплом, водою та електроенергією має бути пріоритетним для громад.

За підсумками наради кожна з громад району отримала відповідні доручення до реалізації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь