Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з різдвяно-новорічними святами!

Дата: 24.12.2022 09:23
Кількість переглядів: 121

  Шановні жителі та гості нашого краю!    Дорога Узинська громадо!

     Прийміть щирі вітання із найбільш довгоочікуваними і світлими різдвяно-новорічними святами. Різдво Христове та Новий рік ми завжди зустрічаємо зі сподіваннями, адже підіймаємося ще на одну сходинку часу і вдивляємося в нові далі.

     Рік, що відходить в історію, відкрив у кожному з нас нові сили,  згуртував, дав можливість вистояти і здійснити багато важливих справ задля майбутнього України! Ми почали по-особливому цінувати прості радощі, адже головним для всіх нас стали не подарунки, а рідні люди поруч, спокій та мир. Ми всі як ніколи єдині, ми віримо в нашу силу, силу нашого духу, в нашу незламність.

     Доземно вклоняємося і дякуємо нашим мужнім Збройним Силам України і всім, хто тримає надійно свій фронт, аби ми хоч трішки відчули атмосферу новорічно-різдвяних свят. Наші серця наповнені прагненням якнайшвидше здолати ворога, всі молитви – про Перемогу. Ми маємо пам’ятати: міцний тил – незламна армія!

     У прийдешньому році нас чекають нові завдання та виклики. Найголовніші з них – збереження цілісності нашої держави та повернення миру на рідну землю! Віримо, що рік  цей буде благодатним для України й для кожного з нас. Хай новорічно-різдвяні свята принесуть радість і спокій у ваші родини, укріплять вірою душі та зігріють любов’ю серця. Нехай Різдвяна Зоря об’єднає усіх нас: і тих, хто зустрічає ці свята вдома у родинному колі, і тих, хто далеко від рідної домівки, і тих, хто на передовій! Нашим діткам бажаємо, щоб вони зростали здоровими, добрими і щасливими – батькам на радість, Україні – на славу і ніколи більше не знали страшного слова «війна»! Зичимо всім якнайшвидшої Перемоги й прийдешнього миру, достатку, родинного затишку й душевного спокою. Нехай ці свята вселять у нас любов, надихнуть на добрі вчинки і милосердя, нехай зміцнять нашу віру у здійснення всіх найзаповітніших бажань!

     З Різдвом Христовим та Новим роком!

     З повагою,

міський голова Віталій Гринчук та депутати Узинської міської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь