Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Заклади освіти Узинської громади наближаються до зимових канікул

Дата: 17.12.2022 09:35
Кількість переглядів: 196

   Підходить до завершення перший семестр 2022/2023 навчального року. Незважаючи на складні обставини, ми зуміли підлаштуватись під відключення світла та розробити дієвий план навчання учнів нашої громади. Всім учасникам освітнього процесу доводиться долати виклики часу: здобувати знання, вміння, навички, всупереч атакам ворога та повітряним тривогам, відключенням електроенергії та відсутності зв'язку.

   У громаді вжито необхідних заходів для ефективної роботи закладів освіти та організації освітнього процесу з дотриманням усіх безпекових вимог: де є можливість, облаштовано захисні споруди цивільного захисту, встановлено генератори,  у всіх закладах забезпечено стабільне проходження опалювального сезону. Організовано підвезення учасників освітнього процесу  шкільними автобусами. Бюджетні кошти для цього не використовуються.

   Навчання в школах проходить в очному, змішаному та дистанційному форматах. Ці форми організації освітнього процесу є мобільними і можуть змінюватися в залежності від безпекової ситуації. 

   Зимові канікули в закладах освіти Узинської громади триватимуть з 24 грудня 2022 року по 15 січня 2023 року.

   На жаль, новорічних та різдвяних розваг, які вже стали традиційними в громаді,  цьогоріч провести не зможемо. Але дошкільнята й деякі інші категорії дітей все ж отримають новорічні подарунки, а в міському Будинку культури та в центрі молоді «Зоря» для малечі готуються тематичні фотозони.

   Дякуємо за розуміння ситуації, за бажання не лише навчатися та працювати, а й демонструвати позитивні результати та динаміку. Окремі слова вдячності батьківській громадськості за терпіння й витримку.  Кожен із нас тримає свій фронт і тим самим протидіє ворогу, наближаючи Перемогу.

   Докладаючи спільних зусиль, ми всі разом долаємо труднощі і демонструємо світові свою незламність. Ми маємо спільну мету – Мир в нашій країні!

   Віримо в ЗСУ! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

Гуманітарний відділ Узинської міської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь