Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з Днем працівників сільського господарства!

Дата: 20.11.2022 08:20
Кількість переглядів: 147

       Сьогодні особливий день, коли ми звеличуємо людину праці, можливо, найшанованішої професії на Землі. Достаток у родині, золотаве зерно в полі, благополуччя громади й надходження до бюджету держави – усе це сьогодні забезпечують аграрії.
       Ми із вдячністю цього дня згадуємо всіх представників старшого покоління, хто в непрості часи важкою фізичною працею ростив хліб, бо саме вони – наше предковічне коріння.

      Сільська праця, як і раніше, необхідна всім та кожному. Плодами праці сільських жителів користується кожна людина в нашій країні, незважаючи на те, чи вона мешкає в мегаполісі  чи в невеликому провінційному містечку. Але не завжди ми пам’ятаємо про те, як і де здобуваються всі ті багатства, які ми щодня бачимо на своєму столі.
      Шановні працівники сільського господарства!  Зараз ми живемо в нелегкий час війни, але наша сила в нашій єдності! Війна проходить не лише на полі бою, а й на аграрних ланах! Низько вклоняємося вам за те, що ви не покладаючи рук, працюєте на сільській ниві, тваринницьких фермах для того, щоб забезпечити якісними та безпечними продуктами харчування населення країни та сировинну промисловість. Ваша праця заслуговує на велику повагу та відповідну винагороду.

     Щиро вдячні кожному з вас за любов до землі, за працьовитість, терпіння пересилити всі труднощі цієї діяльності. Бажаємо міцного здоров’я, щастя, добра та наснаги. Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями наші ниви, хай втілюються в життя всі плани, задуми та сподівання на радість і благополуччя у ваших родинах. Працюйте і надалі на благо Київщини та піднесення добробуту всього українського народу! Хай ваша праця заколоситься щедрою нивою успіху та достатку!

З повагою,

міський голова В. Гринчук та депутати Узинської міської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь