Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Актуальні вакансії Білоцерківського міськрайонного центру зайнятості станом на  16.11.2022  року

Дата: 17.11.2022 10:58
Кількість переглядів: 282

черговий пульта (пункт центролізованого спостереження)   -   8000        приймання та оброблення сигналів на персональному комп'ютері пульта централізованого спостереження; передача даних групі швидкого реагування централізованої охорони. Впевнений користувач ПК. Режим роботи: з 09:00 до 09:00, доба через дві-три.   

 слюсар-електрик з ремонту електроустаткування   -   17000         виконання всіх видів ремонтних робіт, профілактика, огляд та налагоджування обладнання, електродвигунів, трансформаторів, електроприладів з напругою до 1000 В. Обслуговування освітлювальних установок кабельних мереж на всіх дільницях підприємства. Перевірка радіоелектронних пристроїв із застосуванням контрольно-вимірювальних приладів.

різальник еластомерів, гумових та азбестових виробів   -   14100         підготовка у виробництво каучуку різних марок (типів); розпарювання каучуку, очищення його від зовнішнього забруднення, нарізання каучуку пнемо ножем відповідних розмірів і сортування по типах та гатунках тощо. Режим роботи по 12 годин та денна. Заробітна плата відрядна від 6000 до 14100 грн.

вулканізаторник   -   18000         вулканізація та ведення процесу вулканізації покришок на форматорах-вулканізаторах, управління вантажопідіймальними механізмами. Робота передбачає значне фізичне навантаження. Режим роботи позмінний. Заробітна плата відрядна.

 перукар   -   6700             надання перукарських послуг (стрижка чоловікам та жінкам), моделювання зачісок для осіб літнього віку клієнтам територіального центру. З досвідом роботи від 1 року.  

методист   -   7000            забезпечує організаційний та науково-методичний супровід освітньо-методичної та організаційно-масової роботи з учнями та педагогічними працівниками навчального закладу в науковому відділенні комп'ютерних наук. З досвідом роботи від 1 року.  

швачка   -   7100          пошиття спец одягу. Потрібні знання  технології та послідовності виконання операцій шиття виробів. З досвідом роботи від 1 року. Заробітна плата відрядна.

 

    Контактні телефони для довідок: (04563) 9-19-68;  5-96-11;  5-22-99

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь