Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Участь у семінарі-тренінгу: «Посилення фінансової спроможності аграрних підприємств - політичні інструменти та успішний досвід»

Дата: 16.09.2022 14:07
Кількість переглядів: 409

   15 вересня Узинський міський голова Віталій Гринчук та аграрії Узинської громади взяли участь у семінарі-тренінгу  на тему «Посилення фінансової спроможності аграрних підприємств - політичні інструменти та успішний досвід». Нашу делегацію представляли: керівники ТДВ «Василівське» Юрій Кириченко, ПОП «Агрофірма Узинська» Сергій Козачук, ФГ «Праця» Віталій Гундич, начальник відділу земельних відносин,комунальної власності та архітектури Андрій Олефіренко та начальник відділу економічної, інвестиційної діяльності та агропромислового розвитку Світлана Полякова.

   Захід відбувся у рамках проєкту  Німецько-агрополітичного діалогу (керівниця проєкту  Марія Ярошко) за підтримки Всеукраїнської асоціації громад (Ігор Абрам`юк) , Національної асоціації сільськогосподарських дорадчих служб України (директор, Роман Корінець). Також у семінарі взяв участь експерт Лейбніц-Інституту аграрного розвитку в країнах з перехідною економікою (Німеччина) Василь Квартюк. Загалом для участі у проєкті на Київщині відібрано дві пілотні громади - Узинська та Маловільшанська .

   Учасниками було представлено та обговорено український досвід та можливості для подальшого сталого розвитку аграрного виробництва в Україні, зокрема шляхом посилення фінансової спроможності аграрних підприємств.

   Мета проєкту співпраця з громадами, аналіз і нарощування потенціалу аграрного розвитку задля створення необхідних організаційних передумов для посилення аграрного бізнесу.

   Учасників заходу гостинно приймала Маловільшанська сільська територіальна громада в с.Коженики.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь