Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Актуальні вакансії Білоцерківського міськрайонного центру зайнятості станом на  14.09.2022  року

Дата: 14.09.2022 10:36
Кількість переглядів: 275

                              Актуальні вакансії

Білоцерківського міськрайонного центру зайнятості

станом на  14.09.2022  року

начальник цеху   -   12000          начальник ливарного цеху (алюмінієвого лиття): видача змінних завдань, контроль роботи дільниці та за дотриманням технологічних процесів на виробництві, ведення обліку виробничої діяльності, відображення робочого процесу в 1 С бух., організація навчання та адаптації нових працівників. Впевнений користувач ПК, (знання програм Exel). Досвід роботи від 2 років у виготовленні виробів з різних металів.

 інженер з охорони праці   -   6500          вивчення умов праці на робочих місцях; участь у перевірках, обстеженнях технічного стану будівель, споруд, ефективності роботи вентиляційних систем, стану санітарно-побутових приміщень та технічних пристроїв; участь у розслідуванні випадків виробничого травматизму, вивчення їх причин; проведення інструктажів тощо. З досвідом роботи від 3 років.

керівник гуртка   -   6500          написання сценаріїв до різних заходів, планування, організація та проведення різних свят та масових заходів в закладі; здійснення освітнього процесу гуртка; здійснення набору вихованців, виявлення їх здібностей і сприяти їх розвитку. Підготовка різних презентацій. Досконале володіння комп'ютерними технологіями.

бухгалтер   -   8000          провідний бухгалтер: нарахування заробітної плати, нарахування відряджень, лікарняних, відпускних. Розрахунок і виплата коштів Фонду соціального страхування. Ведення та подання податкової звітності. Впевнений користувач ПК (знання програм MC Office), Інтернет, М.Е.Doc та інших програм для здачі звітності. Обов'язково досвід роботи не менше 2-х років у бюджетній сфері.

сестра медична   -   8600           контроль дієтичного харчування відпочиваючих після призначення лікаря; відбирання контрольних проб страв, що готуються; ведення медичної документації. З досвідом роботи від 2 років.

електрогазозварник   -   10000          виконання зварювальних робіт під час ремонту сільськогосподарської техніки тощо.

швачка   -   8000          пошиття жіночого, чоловічого та військового одягу з різних матеріалів. Досвід роботи від 6 місяців. Заробітна плата відрядна.

кухонний робітник   -   7300          виконання підсобних робіт на кухні (чистка овочів, допомога в приготуванні та паніруванні напівфабрикатів, забезпечення чистоти робочого місця кухаря), нарізання салатів, овочів тощо. Режим роботи: з 7.00 до 19.00, три дні через три. З досвідом роботи від 2 років.

охоронник   -   6500          охорона території підприємства, об'єктів, майна, приміщення та транспортних засобів, що знаходяться на території. Режим роботи: доба через три. З досвідом роботи від 1 року. Наявність медичного огляду.

          Контактні телефони для довідок: (04563)9-19-68;  5-96-11;  5-22-99.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь