Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Актуальні вакансії Білоцерківського міськрайонного центру зайнятості станом на  02.09.2022  року

Дата: 02.09.2022 12:23
Кількість переглядів: 440

  начальник охорони (пожежної, сторожової та ін.)   -   12500          начальник охоронної служби: забезпечення збереження ТМЦ;  організація та контроль за виконанням обов'язків підлеглих; регулярний обхід території, моніторинг відеоспостереження. З досвідом роботи від 3 років, Знання ПК. Наявність медичного огляду.

 інженер з підготовки кадрів   -   8300          ведення кадрового діловодства, оформлення наказів про прийняття та звільнення працівників, оформлення особових справ працівників, ведення трудових книжок. Складання звітного табелю обліку робочого часу тощо. З досвідом роботи. Впевнений користувач ПК. Освіта: управління персоналом або право.

педагог-організатор   -   6600          культорганізатор (організація культурно-масової роботи); організація в закладі освіти фестивалів, свят, розважальних конкурсів та ігор;  забезпечення  підготовки вихованців до участі у виступах на концертах, святах, фестивалях та інших культурно-масових заходах. Участь у розробці і складанні сценаріїв тощо.

соціальний працівник   -   7000          організація та контроль надання соціальних послуг, необхідних окремим особам для подолання або пом'якшення життєвих труднощів. Надання консультацій та методичної допомоги з питань надання соціальних послуг. Організація заходів реабілітації, реінтеграції та соціальної адаптації тощо. Складання звітності, ведення обліку та підготовка документів. Досвід роботи від 1 року.

завідувач відділу   -   7223           завідувач у відділ допрофесійної підготовки: планування та організація діяльності відділу, планування гурткової та масової роботи педагогів відділу; організація щомісячної та річної роботи, забезпечує раціональне використання матеріальних ресурсів. З досвідом роботи обов'язково.

налагоджувальник поліграфічного устаткування   -   15000          налагодження, обслуговування та своєчасний ремонт технологічного, виробничого обладнання, поліграфічного устаткування. З досвідом роботи від 3 років, бажано мати 4-6 розряд.

вантажник   -   9000          переміщення вручну та перевезення на візках деталей чи інших виробничих вантажів між дільницями і робочими місцями. Доставляє та здає на склад та ВТК зазначені вантажі з відповідним оформленням приймально-здавальних та супровідних документів. Виконує вимоги нормативних актів про охорону праці. Робота потребує фізичного навантаження.

 

Контактні телефони для довідок: (04563)9-19-68;  5-96-11;  5-22-99.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь