Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Актуальні вакансії Білоцерківського міськрайонного центру зайнятості станом на  03.08.2022  року

Дата: 03.08.2022 15:13
Кількість переглядів: 227

психолог   -   6500        практичний психолог: надання психологічної допомоги клієнтам територіального центру, зміцнення психологічного здоров'я, проведення психодіагностики, психотерапії, консультування. Ведення встановленої документації. Досвід роботи до 1 року.

 

вчитель-логопед   -   10763        робота з особами дитячого віку з інвалідністю, організація навчально-виховного процесу, корекція та виправлення недоліків (вад) мовлення, дотримання правил внутрішнього розпорядку. Робочий день: 3 год. 36 хв. в день. Наявність попереднього медичного огляду.

 

мікробіолог   -   7100        організація мікробіологічних випробувань сировини, суміші по технологічному процесу та готової продукції; забезпечення бактеріологічного контролю; підготовка висновків про відповідність якості сировини, матеріалів, готової продукції; контроль наявності заквасок, бактеріальних середовищ; дотримання санітарних норм і правил при виробництві продукції та дотримання гігієни працівниками підприємства. Знання ПК, програми 1С. Досвід роботи в молочній галузі.

 

виробник харчових напівфабрикатів   -   8000        виробництво заморожених напівфабрикатів з тіста (пиріжки,вареники, пельмені, хліб тощо); замішування тіста, приготування начинки, виготовлення виробів, смаження пиріжків тощо. Режим роботи: з 8.00 до 18.00, тиждень через тиждень. Заробітна плата залежить від виробітку.

 

машиніст крана автомобільного   -   10000      керування автомобільним краном під час будівельних, монтажних, навантажувально-розвантажувальних та ремонтно-будівельних робіт. З досвідом роботи від 3 років. Наявність посвідчення.

 

зварник   -   10000        зварювання та плавлення деталей підшипників, резервуарів та ін., робота з переносним напівавтоматичним  зварювальним обладнанням, виконання слюсарних робіт на підприємстві (зачистка та розрізка деталей).

 

слюсар-сантехнік   -   6500        виконання ремонту, монтажу, демонтажу, налагодження сантехнічного устаткування, забезпечення функціонування систем опалення, водопостачання і каналізації тощо. З досвідом роботи від 1 року.

 

Контактні телефони для довідок: (04563)9-19-68;  5-96-11;  5-22-99.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь