Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Актуальні вакансії Білоцерківського міськрайонного центру зайнятості станом на  27.07.2022  року

Дата: 27.07.2022 10:02
Кількість переглядів: 321

головний бухгалтер   -   10571        аналіз господарсько-фінансової діяльності, забезпечує ведення бухгалтерської документації, подача бух. звітності, координує організацію бухгалтерського обліку, контролює проведення касових операцій, дебіторської та кредиторської заборгованості. Робота з сучасним програмним забезпеченням у бюджетній сфері. Обов'язково досвід роботи в бюджетній сфері. Досвід від 3 років. Робота в смт. Дослідницьке.

юрист   -   9420            організація та проведення процедури тендерних закупівель матеріалів, обладнання; надання висновків про відповідність чинному законодавству проектів наказів, положень, розпоряджень та інших документів установи;  проведення претензійно-позовної роботи. Знання чинного законодавства щодо організації та проведення тендерних закупівель тощо. Досвід роботи від 3 років.

 начальник охорони (пожежної, сторожової та ін.)   -   12500      начальник охоронної служби: забезпечення збереження ТМЦ;  організація та контроль за виконанням обов'язків підлеглих; регулярний обхід території, моніторинг відеоспостереження. З досвідом роботи від 3 років, Знання ПК.

 інспектор з охорони праці   -   7000       організація проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці працівників; організація і проведення атестації робочих місць; контроль за дотриманням правил поводження з інструментом, устаткуванням відповідно до вимог правил ОП та ТБ тощо. З досвідом роботи на виробництві від 3 років, Знання ПК. Режим роботи: 0,5 ставки з 9.00 до 13.00.

вантажник   - 7000      розвантаження та завантаження готової продукції та сировини, складання та відвантаження продукції. Робота потребує значних фізичних навантажень. Заробітна плата відрядна. Досвід роботи від 1 року.

 водій автотранспортних засобів   -    9890        водій вантажної бетонозмішувальної машини: перевезення бетону та різних розчинів під час виконання ремонтних робіт. Досвід роботи від 1 року. Наявність прав категорії "В, С".

вальник лісу   -   11358        бензопильщик  знання і правил експлуатації бензомоторних пил різних типів і валочного гідравлічного клина; правила і схеми організації механізованої розробки лісосік; раціональні прийоми виконання комплексу робіт з валки дерев, обрізки сучків, розмітці і розкрижування. Знання правил точіння ланцюгів і інших різальних інструментів. тощо.

закрійник   -   15000        розкрій тканин для пошиття робочого одягу по лекалам, комплектування та маркування крою і передача у виробництво, ведення звітності про виконану роботу. Вміння працювати з різними видами тканин. Досвід роботи від 1 року.

маляр   -   9000        маляр-штукатур: нанесення вогнезахисного розчину, під час перекриття будівель. Робота на висоті. Досвід роботи від 3 років. Заробітна плата залежить від виробітку. Досвід роботи від 3 років.

Контактні телефони для довідок: (04563)9-19-68;  5-96-11;  5-22-99

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь