Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо випускників 2022 року!

Дата: 30.06.2022 10:31
Кількість переглядів: 515

                      Дорогі випускники Узинської громади!

       Для вас сьогодні один із найважливіших днів у житті – довгоочікуваний  випускний!

      Випуск 2022 року ввійде в історію. Для України і для Узинської громади – це особливий випускний в умовах воєнного стану. Поділяємо ваш смуток від того, що не так ми його планували, не про такий мріяли. Війна внесла свої корективи в усе наше життя, зруйнувала абсолютно всі плани і святкування.  Через війну не організовано традиційних урочистостей на центральній площі нашого міста, тому 133 випускники Узинської громади -  з них 13 медалістів - отримують свідоцтва про освіту в рідних закладах. Не буде й зустрічі світанку з класом та батьками. Але ви йдете у незвідане життєве море -  з вірою у нашу перемогу та найкраще майбутнє для себе і рідної країни.

      Надзвичайно сумно і боляче, що війна відібрала у вас спокійні сни, веселу і радісну юність. За ці дні ви дуже швидко подорослішали, навчилися брати на себе відповідальність та приймати виважені рішення.  Попереду  не менш складні завдання – вступ у виші, пошук улюбленої справи, початок нової життєвої  дороги. Вам до снаги збудувати таку країну, яка буде взірцем та мрією для всього світу.  Тож нехай усі ваші починання  та справи будуть сповнені нових яскравих вражень, сподівань, цікавих знайомств та успіхів.  Впевнено досягайте поставлених цілей. Ми у ВАС віримо!

      Від щирого серця вітаємо  батьків та педагогічних працівників. Ваша підтримка в цей нелегкий час неоціненна. Дякуємо великій вчительській родині за високий професіоналізм, служіння обраній справі, адже мудрість учителів залишається з вихованцями на все життя. Щастя вам, добра, любові міцного здоров’я, мирного неба, натхненної творчої праці, успішного здійснення всіх планів і задумів!

      Низький уклін вам, дорогі батьки, за виховання, розуміння і постійну підтримку дітей та молоді, за непохитну віру у щасливе майбутнє Батьківщини. Дякуємо всім, хто спонукає дітей до науки та освіти.

      Миру нам усім! Свято віримо у перемогу українського народу над російським агресором! Молимося за наших захисників! Пишаємося нашою Україною!

   Наближаємо нашу перемогу разом!

   Слава Україні! Героям слава!

 

   З повагою,

 міський голова Віталій Гринчук

 та депутати Узинської міської ради

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь