Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Людмила Мерзлюк: аграрії Білоцерківщини успішно завершили весняну посівну кампанію

Дата: 11.05.2022 15:25
Кількість переглядів: 271

   Білоцерківський район здавна вважається житницею Київщини, а в період воєнного часу, коли значна частина українських земель була пошкоджена через воєнні дії та загрозу замінувань, у аграріїв Білоцерківщини значно зросла відповідальність за забезпечення продовольчої безпеки країни.

На цьому неодноразово наголошувала голова Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк під час нарад з головами громад, робочих зустрічей з керівниками сільгосппідприємств, фермерів району.

За дорученням керівника району здійснювався щоденний моніторинг проходження весняно-посівної кампанії на території Білоцерківщини. І ось, станом на 11 травня, сільгосппідприємства району прозвітували про завершення весняної посівної кампанії.

Зокрема, на площі 36,3 тис. га закладено посіви зернової групи (ярої пшениці та ячміня, гороху, проса, овесу, гречки), на площі 289,3 тис. га проведено посів технічних культур (соняшника, кукурудзи на зерно, сої та цукрового буряка). Окрім того, озимі культури посіяні на площі 122 тис.га. Всього в районі під основними сільськогосподарськими культурами задіяно 473 тис. га земель.

- Аграрії Білоцерківщини вкотре продемонстрували свій професіоналізм і свою високу майстерність, вчасно виконавши всі планові роботи в рамках весняної посівної кампанії. Звичайно, попереду ще багато роботи, але я переконана, що ми виправдаємо покладені на нас завдання щодо продовольчого забезпечення населення, - наголосила начальник Білоцерківської районної військової адміністрації.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь