Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Актуальні вакансії Білоцерківського міськрайонного центру зайнятості станом на  03.05.2022року

Дата: 03.05.2022 11:05
Кількість переглядів: 199

    електрогазозварник  -  12300     виконання зварювальних робіт під час технічного обслуговування та ремонту з використанням газозварювального апарата. Досвід роботи від 1 року.

   електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування   -  6700     виконання ремонту та обслуговування електроустаткування на підприємстві. Регулювання та перевірка апаратури і приладів електроприводів після ремонту.

   Досвід роботи від 1 року. Заробітна плата відрядна.

   слюсар з контрольно-вимірювальних приладів та автоматики (електромеханіка)   -   6700      слідкування за технічним станом обладнання, здійснення постійного технічного огляду, усунення дрібних неполадок, проведення поточних і капітальних ремонтів обладнання. Досвід роботи від 1 року. Заробітна плата відрядна.

   бухгалтер   -   13000     бухгалтер фінансово економічної служби. ВІЙСЬКОВА СЛУЖБА  - ведення військового обліку військової частини, нарахування грошового забезпечення особовому складу. Знання програм Excel, Word. Режим роботи на період воєнного стану 24/7. З/плата + доплати.

   токар   -   20000     токар-універсал: виготовлення та токарна обробка деталей із металу згідно креслень на універсальних та спеціалізованих токарних верстатах, закріплення деталей на станок та контроль якості; знання методів механічної обробки. Заробітна плата відрядна. Досвід роботи від 1 року. Знання допусків і посадки, ступенів точності, вміння читати креслення.

   фрезерувальник   -   20000     фрезерувальник-універсал: виготовлення деталей із металу згідно креслення, проведення розрахунків, підбір інструментів і оснастки; проведення токарної обробки деталей на спеціалізованих та універсальних станках. Вміння використовувати складні контрольно-вимірювальні інструменти тощо. Досвід роботи від 1 років. Заробітна плата відрядна.

   монтажник радіоелектронної апаратури та приладів   -   10000     комплектація та пайка печатних плат, вміння читати радіо та електро схеми, робота з паяльною станцією.  З досвідом роботи до 1 року.

   оператор профілевигинального агрегата   -   18100     оператор листогинного пресу та гідравлічних ножиць: оброблення виробів з металу під час виготовлення ємкостей для зерна.

  

                    Контактні телефони для довідок: (04563)9-19-68;  5-96-11;  5-45-79.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь