Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

При Київській обласній державній адміністрації може з’явитися Координаційна рада з питань добровольчих формувань

Дата: 19.04.2022 16:21
Кількість переглядів: 217

   18 квітня голова Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк провів нараду з командирами добровольчих формувань територіальних громад (ДФТГ).

Також у нараді прийняли участь голови районних військових адміністрацій та керівництво Національної поліції в Київській області.

Голова мета зустрічі полягала в обговоренні взаємодії та посилення координації спільних дій.

«Вдячний кожному, хто вступив до лав добровольчих формувань. Ви захищаєте свої домівки, свою землю, свої сім’ї. Багато з вас вже пройшов випробування першим боєм та має досвід бойових дій. Так, наразі Київська область звільнена від загарбника. Але розслаблятися зарано», – заявив голова КОВА Олександр Павлюк

Як визначили під час наради, головними завданнями на сьогодні є підготовка до прийдешніх Великодніх свят та охорона правопорядку в визволених населених пунктах. Окремо було зауважено про загрози з боку країни-агресора, які нікуди не зникли, а відтак «ми повинні бути готовими дати відсіч можливим новим російським атакам».    

Також учасниками наради вирішено створити Координаційну раду добровольчих формувань при КОВА. Її головне завдання сприяти взаємодії між обласною, районною владою, поліцією, іншими силовими структурами та добровольчими формуваннями. За словами представників добровольчих формувань вже є низка питань, які потребують розгляду. Мова йде про функціонування добровольчих формувань, фінансування, забезпечення, використання зброї, статусу добровольців тощо. Голова обласної військової адміністрації запропонував розглянути ці питання на найближчому засіданні Координаційної ради.    

Під час наради Олександр Павлюк вручив командирам окремих добровольчих формувань нагороди за оборону та захист Київщини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь