Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 27.12.2021 15:04
Кількість переглядів: 257

обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

UA-2021-12-24-006867-c

 

Конкретне найменування товару

послуги з  постачання тепловоi енергiї

Код ДК 021:2015

09320000-8 Пара, гаряча вода та пов'язана продукцiя

Місце поставки товару

Узинська міська рада

Строк поставки товару

01.01.2022 - 31.12.2022 включно.

 

 

Згiдно з частиною 2 ст.40 Закону, останнiй застосовусться до замовникiв, за умови, що вартість предмета закупiвлi товарів та послуг - дорiвнює або перевищує 200 тисяч гривень. В той же час згiдно  частини 10 ст. 3 Закону забороняється придбання товарів, робіт і послуг до/без проведення процедур закупівель/спрощених закупівель, визначених  Законом, та укладення договорів про закупівлю, які передбачають оплату замовником товарів, робіт і послуг до/без проведення процедур закупівель/спрощених закупівель, визначених  Законом.

Замовник не має права ділити предмет закупівлі на частини з метою уникнення проведення процедури відкритих торгів/спрощених закупівель або застосування Закону.

       Відповідно до частини 1 статті 5 Закону України «Про природні монополії» від 20.04.2000 № 1682-ІІІ регулюється діяльність суб’єктів природних монополій у таких сферах: транспортування теплової енергії.

        Відповідно до частини 2 статті 5 Закону України «Про природні монополії» від 20.04.2000 № 1682-ІІІ зведений перелік суб’єктів природних монополій ведеться Антимонопольним комітетом України на підставі реєстрів суб’єктів природних монополій у сфері житлово-комунального господарства, що формуються національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, а в інших сферах, у яких діють суб’єкти природних монополій, — національними комісіями регулювання природних монополій у відповідній сфері або органами виконавчої влади, що здійснюють функції такого регулювання до створення зазначених комісій.

        Відповідно до інформації зведеного переліку суб’єктів природних монополій, розміщеного на офіційному вебсайті Антимонопольного комітету України (http://www.amc.gov.ua), встановлено, що КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ВИРОБНИЧЕ УПРАВЛІННЯ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА-1»  включено до зведеного переліку суб’єктів природних монополій на території м.Узин Білоцерківського району Київської області.

У зв’язку з вищевикладеним послуги з постачання теплової енергії можуть бути надані виключно КП ВУЖКГ-1 у зв’язку з відсутністю конкуренції з технічних причин.

Документи, що підтверджують наявність умов застосування переговорної процедури закупівлі:  інформація щодо переліку суб’єктів природних монополій з офіційного вебсайту Антимонопольного комітету України: http://www.amc.gov.ua.

З урахуванням вищевикладеного, прийнято рішення про обрання переговорної процедури (скороченої) для закупівлі на 2022 рік послуг з  постачання тепловоi енергiї (ДК 021:2015 09320000-8 Пара, гаряча вода та пов'язана продукцiя)з підстав, зазначених в пункті 2 частини 2 та частині 7 статті 40 Закону.

Кількість товару – 85,05354 Гкал.

Вартість – 300000,00 грн.

Тариф на постачання теплової енергії встановлений рішенням виконавчого комітету Узинської міської ради від 25.10.2021р №126, та становить для бюджетних установ 3527,19 грн за 1 Гкал з ПДВ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь