Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні працівники та ветерани медичної галузі Узинської громади!

Дата: 20.06.2021 08:10
Кількість переглядів: 408

     З нагоди вашого професійного свята - Дня медичного працівника - прийміть сердечну подяку за вашу самовіддану працю, безмежне милосердя, професійність, високу моральність та лікарську честь. Ви несете величезний тягар чужого болю та відповідальності, адже у ваших руках — людські життя. Професія, яку ви обрали, заслуговує на найвищу похвалу, захоплення й повагу. Ви є представниками однієї з найшляхетніших професій, адже оберігаєте найбільший дар Господній! У цьому жертовному, щоденному служінні часто не маєте права на спокій, відпочинок, власні емоції чи навіть страх. І вдень, і вночі ви завжди поруч, аби встигнути допомогти хворому! У надважкий час ви на цілодобовій сторожі людського життя. Кожен із вас виконує надважливу функцію лікування та порятунку українців: чи то на прийомі в поліклініці, чи в операційній.

     З гордістю відзначаємо, що медики громади не тільки усвідомлюють усю повноту своєї відповідальності, а й  день у день сумлінною працею служать на благо Узинської громади. Однаковою мірою це стосується лікарів і медичних сестер, фельдшерів й усього медичного персоналу, позаяк жоден найдосконаліший прилад не замінить вашої уваги та чуйного ставлення до пацієнта.

     Пишаємося вашим професіоналізмом, витримкою, терпінням, тим, що, попри проблеми та труднощі, ви чесно виконуєте свій професійний обов’язок.
Особлива подяка тим, хто і у святковий день на посту: чергує в лікарні, у бригаді «швидкої» та в інших медичних закладах. Шана і вдячність ветеранам-медикам!

     Від усього серця зичимо вам і вашим рідним міцного здоров’я. Бажаємо, щоб у  сім’ях завжди було все гаразд! Здійснення мрій, миру, оптимізму, нових досягнень, розуміння й підтримки з боку держави та впевненості у власних силах!

     Низький уклін за все, наші ангели-охоронці в білих халатах!

З повагою,

Міський голова В. Гринчук,

старости та депутати Узинської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь