Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу на зайняття посади директора Чепиліївського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - заклад дошкільної освіти» Узинської міської ради Київської області

Дата: 08.06.2021 09:46
Кількість переглядів: 348

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення конкурсу

на зайняття посади директора Чепиліївського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - заклад дошкільної освіти» Узинської міської ради Київської області

 

         Узинська міська рада Білоцерківського району Київської області оголошує конкурс на зайняття посади директора Чепиліївського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - заклад дошкільної освіти»  Узинської міської ради Київської області.

         Конкурс проводиться відповідно до Положення про проведення конкурсу на зайняття посади керівника закладу загальної середньої освіти Узинської міської ради, затвердженого рішенням четвертої сесії Узинської міської ради VIII скликання від 24 лютого 2021 року № 04-214/2021.

         Повна назва закладу освіти: Чепиліївський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - заклад дошкільної освіти» Узинської міської ради Київської області.

         Місцезнаходження закладу освіти: 09174, Київська область, Білоцерківський район, с. Чепиліївка, вул. Набережна, 1.

         Посада: директор Чепиліївського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - заклад дошкільної освіти» Узинської міської ради Київської області.         

Умови оплати праці: відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 року № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери», наказу Міністерства освіти і науки України від 26 вересня 2005 року № 557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ», Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти, затвердженої наказом Міністерства освіти України від 15 квітня 1993 року № 102.

         Призначення керівника закладу освіти здійснюється засновником – Узинською міською радою (далі – Засновник) строком на шість років, а для особи, яка призначається на посаду керівника закладу загальної середньої освіти вперше – строком на два роки. Призначення керівника закладу освіти здійснюється за результатами конкурсного відбору, що проводиться відповідно до Положення про проведення конкурсу на зайняття посади керівника закладу загальної середньої освіти Узинської міської ради, затвердженого рішенням четвертої сесії Узинської міської ради VIII скликання від 24 лютого 2021 року № 04-214/2021, та на підставі розпорядження міського голови про призначення керівника шляхом укладення контракту.     

Керівником закладу освіти може бути особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою та має вищу освіту на рівні спеціаліста або магістра, стаж педагогічної роботи не менше трьох років, високі моральні якості та стан здоров’я, що дозволяє виконувати професійні обов’язки.

          Для участі в конкурсі подаються такі документи:

-         заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";

  • автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  • копія паспорта громадянина України;
  • копія документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);
  • документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;
  • копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання;
  • довідка про відсутність судимості;
  • довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;
  • мотиваційний лист, складений у довільній формі.

         Особа може надати інші документи, що підтверджують її професійні та/або моральні якості.

         Оригінали паспорту, ідентифікаційного коду та диплому про освіту пред’являються кандидатами при поданні документів.
         Особа, яка подає документи, несе персональну відповідальність за достовірність поданих документів та інформації.

         Уповноважена особа приймає документи за описом, копію якого надає особі, яка їх подає.
         Особи, які не відповідають кваліфікаційним вимогам, а також ті, які не подали повного пакету документів, до конкурсного відбору не допускаються. Визначені у цьому пункті документи подаються особисто (або уповноваженою згідно з довіреністю особою) до конкурсної комісії у визначений в оголошенні строк.

         Прийом документів здійснюється з 07 червня 2021 року з 9:00 по 29 червня 2021 року до 17:00 год.
         Місце подання документів: 09161, м. Узин, Білоцерківського району Київської області, вул. Поповича, 11, гуманітарний відділ виконавчого комітету Узинської міської ради.

         Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснюється за результатами:

  • письмової перевірки знання законодавства у сфері загальної середньої освіти, зокрема Законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту» та інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти на основі виконання тестових завдань;
  • перевірки професійних компетентностей шляхом письмового виконання ситуаційного завдання;
  • публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування.

         Дата, час та місце початку проведення конкурсного відбору: 09161, м. Узин, Білоцерківського району Київської області, вул. Ярослава Мудрого, 11а, Комунальна установа «Узинський інклюзивно-ресурсний центр» Узинської міської ради.

         Письмова перевірка знання законодавства у сфері загальної середньої освіти відбудеться 08 липня 2021 року. Початок о 10:00.

         Письмова перевірка професійних компетентностей допущених до неї кандидатів шляхом письмового виконання ситуаційного завдання відбудеться  08 липня 2021 року. Початок о 13.00.

         Публічна та відкрита презентація державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування відбудеться 09 липня  2021 року. Початок о 10:00.

         Особи, які уповноважені надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі у конкурсі:

- Гвоздкова Ірина Сергіївна, в.о. директора Центру професійного розвитку педагогічних працівників гуманітарного відділу виконавчого комітету Узинської міської ради, 0986238408, e-mailgvuzyn@ukr.net;

- Кушнір Ярослава Анатоліївна, головний спеціаліст гуманітарного відділу виконавчого комітету Узинської міської ради, тел. 0974094993,                                         e-mailgvuzyn@ukr.net.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь