Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

 Музика весни для вас,  дорогі жінки!

Дата: 04.03.2021 16:03
Кількість переглядів: 791

    8 Березня – це по-справжньому світле та весняне свято, яке щоразу нагадує нам  про найцінніше і найпрекрасніше у нашому житті. У  день весняного пробудження й оновлення вшановують жінку, адже вона, як  і весна, несе у світ особливу і велику місію природи – життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність.

  4 березня 2021 року з нагоди Міжнародного жіночого дня  в Узинській громаді вітали чарівних і неповторних, ніжних і милих представниць прекрасної половини людства.

  Святковий концерт та перегляд фінальної частини найуспішнішої  української кінокомедії «Скажене весілля 3»  -   подарунок  до свята весни від міського голови  Віталія Юрійовича Гринчука  та депутатів Узинської міської ради.

   Щирі вітання, море квітів, танці, музика та поезія  сповнювали атмосферу  свята  неймовірним теплом, доброзичливістю та душевністю.

   До чарівних панянок Узинської громади зі словами вітання і вдячності  звернулися   очільник громади  Віталій Юрійович Гринчук та секретар Узинської міської ради  Іван Іванович Кибенко. Вони побажали всім здоров’я,  добра, родинного затишку,  натхнення, кохання та душевного тепла.

  Приємною подію стало нагородження заступника міського голови Кравченко О.П.  Почесною грамотою Київської обласної ради та  Бобровник  І.А.  Подякою Київської обласної ради.  А також у цей прекрасний весняний день  міський голова вручив ключі від службової квартири  лікарю-рентгенологу  КНП  «Узинська міська лікарня»  Салюк Н.І.

  Завдяки майстерності і старанності юних артистів та викладачів Дитячої школи мистецтв захід перетворився на справжнє свято весняного настрою та захоплених посмішок.

  Різнобарв’я почуттів та вибух яскравих емоцій  у присутніх жінок викликав  виступ  гурту  RASL .

   Свято вдалося!  Жінки з блиском в очах та посмішками на вустах радо зустрічали артистів, аплодували та віддавали їм свої щирі емоції.

  Захід відбувся з дотриманням санітарних норм та правил протиепідемічної безпеки.

  Сердечно вітаємо  усіх жінок Узинської громади зі святом весни. Нехай вас ніколи не оминає турбота чоловіків, а прекрасні почуття дарують натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь