Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта — рішення Узинської міської ради «Про встановлення ставок із сплати єдиного податку,транспортного податку та туристичного збору на  території Узинської міської ОТГ  на 2021 рік»

Дата: 19.05.2020 13:37
Кількість переглядів: 535

18.05.2020р.

Відповідно до статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань, оприлюднюється проект рішення Узинської міської ради — «Про встановлення ставок із сплати єдиного податку,транспортного податку та туристичного збору на  території Узинської міської ОТГ  на 2021 рік».

Даний проєкт розроблений відповідно до  підпунктів 4 та 5 пункту 3 статті 12 Податкового кодексу України з метою зміцнення матеріальної і фінансової бази місцевого самоврядування, а також сприяння соціально-економічному та культурному  розвитку Узинської міської ОТГ відповідно до пункту 24 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в України».

Розробником проекту регуляторного акту є відділ економічної, інвестиційної діяльності та агропромислового розвитку Узинської міської ради: 09161 м. Узин, вул. Незалежності 16/1, е-mail: ekonom_uzyn@ukr.net.

Проект регуляторного акту - рішення Узинської міської ради «Про встановлення ставок із сплати єдиного податку,транспортного податку та туристичного збору на  території Узинської міської ОТГ  на 2021 рік» та аналіз регуляторного впливу до нього оприлюднені в мережі Інтернет на офіційному веб-сайті Узинської міської ради та її виконавчих органів за електронною адресою: uzynska.gromada.org.ua в розділі «Регуляторна діяльність».

Зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу приймаються від юридичних та фізичних осіб, їх об’єднань  протягом одного місяця з дня оприлюднення  з 8-00 до 17-00 (перерва з 13-00 до 14-00 ) у письмовому або в електронному вигляді за адресою:

09161, м.Узин, вул. Незалежності, 16/1,до відділу відділ економічної, інвестиційної діяльності та агропромислового розвитку Узинської міської ради.

 

Секретар  міської ради                                                          І.І.Кибенко

 

 

 

                                               

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь