Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВИПЛАТА КОШТІВ ОДЕРЖУВАЧАМ СУБСИДІЇ/ПІЛЬГОВИКАМ ЗА ПІДСУМКАМИ ОПАЛЮВАНОГО СЕЗОНУ ТА ПОВЕРНЕННЯ ЗАЛИШКІВ КОШТІВ НА РАХУНОК МІНСОЦПОЛІТИКИ

Дата: 19.05.2020 11:12
Кількість переглядів: 1457

5.1.Зарахування невикористаних коштів Житлової субсидії/Пільг на поточні рахунки Одержувачів субсидії/Пільговиків

1.1.1.      За підсумками опалювального сезону суми невикористаних коштів перераховуються з Рахунка для виплати житлових субсидій/Рахунка для виплати пільг Поточні рахунки Одержувачів житлової субсидії/Пільговиків, відкриті в Банку.

1.1.2.      Після 01 червня ЄБК на підставі персональних даних Одержувачів субсидії/Пільговиків, які зазначені в Реєстрі монетизації Одержувачів житлової субсидії/ Реєстрі монетизації Пільговиків, в автоматичному режимі здійснює пошук в СРМ-системі активних Поточних рахунків Одержувачів субсидії/Пільговиків, по яким не встановлено блокування операцій, не накладено арешт та платіжні картки, які випущені до цих Поточних рахунках, та не заблоковані.

Пошук Поточних рахунків в СРМ-системі здійснюється за наступними персональними даними Одержувачів субсидії/Пільговиків:

-       якщо Поточний рахунок відкритий до 01.03.2019 – прізвище, ім’я, по – батькові, РНОКПП, серія та номер паспорта,

-       якщо Поточний рахунок відкритий після 01.03.2019 – РНОКПП, серія та номер паспорта.

У випадку абсолютного співпадіння всіх символів кожного персонального реквізиту зазначених в персональних даних Одержувачів субсидії/Пільговиків пошук вважається успішним та СРМ-система повертає у відповідь до системи ЄБК номер Поточного рахунку клієнта у національній валюті.

1.1.3.      У разі виявлення Поточних рахунків, його платіжні реквізити заносяться  системою ЄБК до даних електронного платіжного документа на перерахування коштів. У разі наявності в Одержувача субсидії/Пільговика декількох Поточних рахунків, обирається Поточний рахунок, дата відкриття якого найближча до поточної дати.

1.1.4.      У разі відсутності у Одержувача житлової субсидії/Пільговика відкритого Поточного рахунку в Банку, Одержувач житлової субсидії/Пільговик звертається до ТВБВ для відкриття Поточного рахунку.

1.1.5.      На Поточні рахунки, відкриті за зверненнями Одержувачів житлової субсидії/Пільговиків після 01 червня поточного року, в якому здійснюється виплата невикористаних залишків Житлової субсидії/Пільг, зарахування коштів здійснюється до 20 грудня (включно).

1.1.6.      Щоденно, після закінчення операційного дня, ЄБК в автоматичному режимі здійснює пошук в СРМ-системі Банку відкритих за поточну дату Поточних рахунків Одержувачів житлової субсидії/Пільговиків. По таких Одержувачах житлової субсидії/Пільговиках ЄБК формує та передає, наступним операційним днем, в АБС платіжні документи для зарахування коштів на Поточні рахунки.

1.1.7.      Банк інформує Одержувачів субсидії/Пільговиків про зарахування коштів на Поточні рахунки шляхом надсилання смс-повідомлень.

 

5.2.       Повернення залишків коштів на рахунок Мінсоцполітики

5.2.1.      На кінець календарного/бюджетного року залишки коштів, що обліковуються на Рахунку для виплати житлової субсидії/Рахунку для виплати пільг за Обліковими записами одержувачів субсидії/Пільговиків, за поточний опалювальний та минулий неопалювальний сезон, не повертаються до державного бюджету.

5.2.2.      Залишки коштів, що обліковуються на Рахунку для виплати житлової субсидії/Рахунку для виплати пільг за Обліковими записами одержувачів субсидії/Пільговиків, які утворилися після закінчення опалювального сезону станом на 1 червня, за якими не було звернень Одержувачів житлової субсидії/Пільговиків щодо їх виплати (не відкриті Поточні рахунки в Банку), 20 грудня припиняють обліковуватись за Обліковими записами одержувачів субсидії/Пільговиків та протягом двох робочих днів повертаються на рахунок Мінсоцполітики, відкритий в Казначействі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь