Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Узинський сектор обслуговування громадян (сервісний центр) Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області інформує:

Дата: 30.04.2020 13:56
Кількість переглядів: 505

     Узинський сектор обслуговування громадян (сервісний центр) Головного управління Пенсійного фонду України в Київській області інформує, що на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 01.04.2020 №251 “Деякі питання підвищення пенсійних виплат і надання соціальної підтримки окремим категоріям населення у 2020 році’’, 23 квітня 2020 року по Узинському сектору було профінансовано кошти в сумі 4946000 грн. в повному обсязі.

    Чисельність осіб, яким виплачено одноразову грошову допомогу у зв’язку з негативними наслідками поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19 через поштові відділення складає 2260 осіб, а через банківські установи – 2686 осіб. Кошти перераховані на банківські установи були зараховані на рахунки одержувачів в той же день, а доставка одноразової допомоги через поштові відділення буде здійснюється згідно графіку роботи поштових відділень по 30 квітня включно.

У разі виникнення питань у пенсіонерів Узинського сектору, зокрема, щодо права на виплату 1000 гривень, просимо звертатися до Пенсійного фонду дистанційно:
- через вебпортал електронних послуг https://portal.pfu.gov.ua надсилати електронні звернення через інформаційну сторінку за посиланням: https://www.pfu.gov.ua/ko/81-elektronne-zvernennya/ або на електронну адресу gu@ko.pfu.gov.ua.
- телефонувати на номер «гарячої» телефонної лінії сервісного центру 04563-2-24-57

Бережіть себе - збережете Україну!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь