Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Свято весни, ніжності, краси  для жінок Узинської громади

Дата: 07.03.2020 15:12
Кількість переглядів: 382

        Міжнародний жіночий день  8 березня – світле  свято любові і краси. У цей день весняного пробудження й оновлення вшановують жінку – дарують привітання , квіти, увагу.

      7 березня для чарівних жінок Узинської громади  в міському Будинку культури відбувся святковий концерт «З любов’ю до жінки». Подих свята, особлива весняна  атмосфера  огортали  у цей день представниць прекрасної половини  людства. Жінок зустрічали  привітаннями та квітами.

       Це дивовижне свято музики та пісні – подарунок міського голови  В.Ю. Гринчука  та депутатів Узинської міської ради   нашим найкращим і найчарівнішим жінкам!  Гарні, усміхнені, по-особливому натхненні вони оплесками зустрічали теплі слова вітання очільника громади і музичні подарунки від наших юних аматорів сцени, професійних та самодіяльних артистів. Різнобарв’я почуттів та вибух яскравих емоцій викликав виступ молодої скрипальки, студентки Національної музичної академії імені Чайковського, солістки симфонічного оркестру Venus orchestra у Німеччині  Юлії Поліщук,  а пісні  у виконанні відомого гурту «Лейся песня»  нагадали роки молодості та подарували незабутні теплі почуття кохання.

      Уся програма святкового концерту присвячувалася  жінці, яка, як і весна, зігріває душі, благословляє світ на добро, осяює його своєю красою, сповнює життя дивовижною гармонією.  Свято вдалося! Жінки з блиском в очах та посмішками на вустах радо зустрічали артистів, аплодували та віддавали їм свої щирі емоції.

      Сердечно вітаємо  усіх жінок Узинської громади зі святом. Бажаємо міцного здоров’я, нев’янучої краси,  добра й любові, ласки, доброї долі, щастя та благополуччя в домі!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь