Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міжнародний день волонтерів

Дата: 05.12.2019 16:31
Кількість переглядів: 631

      5 грудня в Узинській громаді відзначили Міжнародний день волонтерів.  Це свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання.

     Сьогодні вітали усіх, хто причетний до волонтерської справи, хто займається суспільною роботою, організовує та бере участь у різноманітних благодійних заходах. У нашій громаді є багато небайдужих людей, які готові підтримати ближнього, долучитися до благородної справи . Це і школярі, що старанно пишуть листи з малюнками для військових АТО, допомагають дітям з дитячих будинків, збирають кошти та продукти  воїнам-захисникам; це і пенсіонер, який виділяє кілька гривень на благодійність; це  кожен з нас, хто відраховує кошти на потреби армії чи дитбудинків,  допомагає сім’ям з обмеженим достатком, ділячись речами, іграшками чи продуктами; це і  підприємці, які  не лише збирають кошти, купують амуніцію і все необхідне, а й доставляють це нашим військовослужбовцям.

      Заступник Узинського міського голови  Оксана Павлівна Кравченко та  заслужений волонтер України,  Голова спілки дружин і матерів учасників АТО  Цуканова Ольга Миколаївна   привітали  зі святом  усіх  учасників волонтерського руху, подякували   за безкорисливу, свідому та добровільну працю, чуйність і незламну віру у свій народ. Побажали  успіхів в усіх починаннях та вручили Почесні грамоти  Узинської міської ради й  Почесний знак «Волонтер України за покликом серця»  найактивнішим волонтерам громади:  Шевченку Сергію Євгенійовичу, Пантась-Рощепкіній Тетяні Миколаївні, Петею Дмитру Іллічу, працівникам ательє «ПП Кашин», Цукановій Ользі Миколаївні.

       Кращих  волонтерів навчальних закладів Узинської міської ОТГ привітав   начальник гуманітарного відділу  Юрій Валентинович  Мар’яновський.  За активну участь  і вагомий внесок у розвиток волонтерського руху, ініціювання і підтримку благодійних проєктів  та з нагоди Міжнародного дня волонтерів  вручив Подяки гуманітарного відділу виконавчого  комітету Узинської міської ради волонтерському клубу «Долонька щастя» НВК «Узинська гімназія», комісії толерантності та  волонтерства  учнівського самоврядування  Узинського опорного закладу ЗСО «ЗОШ І- ІІІст.№1», волонтерському блоку «Оберіг» Узинської ЗОШ №2, комісії толерантності, волонтерства та духовного розвитку органу дитячої організації «Сонях» Узинської ЗОШ №5.

       Голова спілки учасників АТО Узинської ОТГ  Сергій Борисович Гусленко від імені воїнів-захисників  щиро подякував  дітям-волонтерам за допомогу і підтримку: «Ваші малюнки, обереги,  вірші, щирі слова, ваша увага  допомагає  бійцям у скрутну хвилину, ваша підтримка надає сил і впевненості!»

      Концертну програму для усіх присутніх підготували працівники відділу організаційно-масової роботи КУ «Центр розвитку дітей та молоді», викладачі та учні Дитячої школи мистецтв. А художній керівник Будинку культури с. Чепиліївка, учасник АТО Олександр Боднар  із вдячністю  подарував волонтерам свою пісню.

     Волонтери – це справжній приклад доброти, людяності й безкорисливості. Спасибі вам величезне, нехай усі Ваші добрі справи неодмінно будуть винагороджені!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь