Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Узинській громаді відзначили День Гідності та свободи.

Дата: 22.11.2019 11:34
Кількість переглядів: 307

      21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи. Ми  вшановуємо патріотизм та мужність наших співвітчизників, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина та національних інтересів нашої держави.  У цей день ми згадуємо про загиблих патріотів та всіх українських воїнів, які беруть участь у війні на сході держави, усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній і суверенній  державі.

     В Узинській громаді з нагоди Дня Гідності та свободи  відбулися урочисті заходи. У кінотеатрі «Зоря»  з 21.11. по 29.11. проходить декада патріотичного фільму «Кіно, що наближає перемогу».  Представники влади, громадські організації , учасники  бойових дій, учнівська молодь  мали змогу переглянути документальну стрічку «Воїни духу», хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв Майдану, воїнів-захисників України та поклали квіти до меморіальної дошки загиблим землякам, які боронили кордони нашої держави. 

      Традиційно, біля пам’ятника Героям Небесної Сотні в с. Іванівка відбувся мітинг. Учасники зібрання вшанували  світлу пам’ять Героїв Майдану, пригадали трагічні події в історії України,  а Настоятель Церкви Пресвятої Богородиці отець Миколай відслужив поминальну літію за невинно загиблими героями. У пам'ять про Героїв Небесної Сотні та воїнів АТО, кожен з яких віддав за свої переконання найвищу ціну – власне життя, було вшановано хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятного знака Героям Небесної Сотні та усім борцям за свободу.

      Кожен з нас повинен пам’ятати, що обраний  українським народом шлях хоч і важкий, але незворотний!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь