Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо зі святом працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 08.11.2019 15:07
Кількість переглядів: 303

        8 листопада в актовій залі Узинської міської ради для привітань з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва   зібралася культурно-мистецька родина  Узинської громади, що надзвичайно багата талантами та ентузіастами, які служать українській культурі, музиці, пісні, слову, народному мистецтву, розвивають і відтворюють безцінні скарби нашого народу.

       Відзначення жодної події чи професійного свята в Узинській громаді не проходить без участі працівників культури , учасників художньої самодіяльності, викладачів та вихованців Дитячої школи мистецтв. Вони єднають людей, примножують добро і красу, несуть позитив у громаду, створюють добрий настрій.

      З вітальним словом до культпрацівників звернувся Узинський міський голова Віталій Юрійович Гринчук. Він щиро подякував за талант, ентузіазм, творче натхнення, побажав  здоров’я, добра, благополуччя, реалізації творчих проектів і невичерпної наснаги та вручив Почесні грамоти і грошові премії кращим працівникам культури. Особливий подарунок від міського голови усім винуватцям свята – екскурсія в село Буки, де розташований  Храмовий комплекс з ландшафтним парком, «замками» та  мінізоопарком.

     Привітали присутніх з професійним святом начальник гуманітарного відділу Узинської міської ради Юрій  Валентинович  Мар’яновський  та представник благодійного фонду Наталія Вікторівна Хіль.  Вони подякували клубним працівникам та викладачам Дитячої школи мистецтв за щоденну працю, сумлінне служіння благородній справі, нескінченний оптимізм  та вручили  кращим працівникам  Подяки та грошові премії.

     Свято пройшло в затишній родинній атмосфері  близьких по духу людей.  Щирі вітання, музичні подарунки лунали зі сцени для тих, хто присвятив своє життя благородній справі – зберігати, розвивати і примножувати українську культуру.

 Всім працівникам культури, майстрам народної творчості та аматорам сцени бажаємо здоров’я, успіхів у професійній діяльності, невичерпної енергії, незгасаючого прагнення до самовдосконалення, творчого натхнення та щастя.

 

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь