Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

 Літня лідерська толока

Дата: 31.07.2019 16:43
Кількість переглядів: 448

               З 25 липня 2019 по 31 липня 2019 року  у приміщенні відділу позашкільної роботи КУ «Центр розвитку дітей та молоді» відбулася літня  толока для лідерів учнівського самоврядування навчальних закладів Узинської ОТГ. Модератором даного проекту є завідувач відділу позашкільної роботи «Центру розвитку дітей та молоді» І.А. Бобровник. Цього року літня школа лідерів учнівського самоврядування повністю змінила свій формат. Діти та педагоги у веселій та творчій атмосфері дали старт подальшій роботі та обговорили низку питань щодо покращення діяльності  Дитячої Ради Узинської громади. Дружний  та позитивний настрій допомагав новачкам у лідерській роботі  налаштуватися на співпрацю з  досвідченими лідерами та висловити свої думки і пропозиції для удосконалення лідерського руху. Щоденні п’ять годин активної та креативної роботи толоки пролітали непомітно, а смачна піца від  кафе «Вірт» додавала енергії для подальшої роботи.

          Педагоги-організатори Узинських навчальних закладів  Круглик Н.А. та Василенко А.А. навчали учасників толоки підготовці та проведенню тренінгів і заходів у рамках учнівського лідерського руху громади.

         Змістовним та цікавим було спілкуванням із заступником Узинського міського голови Оксаною Павлівною Кравченко. Лідери та керівники громади  обговорили спільні проекти та подальші перспективи спільної діяльності. 

Ще одним важливим аспектом толоки є розробка лідерських проектів на наступний навчальний рік. На розгляд було запропоновано 17 проектів, з яких, більшістю лідерських голосів, кращими визначено 9 проектів. Вже з  першого  вересня всі ці проекти будуть запропоновані учням навчальних закладів громади для подальшої роботи.

Родзинкою літньої толоки став День емоційного піднесення! Лідери учнівського самоврядування відвідали страусину ферму, що знаходиться у мальовничій місцевості над річкою Рось у Рокитнянському районі. Після цікавої екскурсії учасники лідерської толоки влаштували веселий еко-пікнік на березі річки Рось. Чудові краєвиди Божої гори, вкритої густим лісом, яскрава зелень берега Росі та дружня атмосфера спілкування зарядили нас позитивними емоціями та веселим настроєм.
         31 липня 2019 року Літня лідерська толока підійшла до свого завершення. На останньому зібранні учасники лідерської толоки підвели  підсумки тижневої роботи, обговорили  плани на майбутнє. Найбільш хвилюючий момент –

вручення сертифікатів учасникам літньої лідерської толоки Узинської міської об’єднаної територіальної громади. Діти з сумом прощалися один з одним, тому що надзвичайно здружилися, пообіцявши зустрітися в новому навчальному році знову.

      Дякуємо всім небайдужим до діяльності органів учнівського самоврядування у нашій громаді і тим, хто долучився до її проведення.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь