Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація щодо виділення коштів для проведення незалежної екологічної експертизи

Дата: 02.07.2019 16:06
Кількість переглядів: 392

    Узинська міська рада інформує громаду про розгляд звернення Державною екологічною інспекцією Столичного округу з питань щодо позапланових заходів державного нагляду та Київської обласної ради щодо виділення коштів для проведення незалежної екологічної експертизи. (сканкопії додаються нижче).

    Узинська міська рада з громадою залишається «сам на сам» зі своїми екологічними проблемами, але робота буде продовжена і ми разом з Вами  знайдемо вихід з ситуації, що склалась з забрудненням атмосферного повітря в громаді.  Так 01.07. 2019 було проведено екстрене засідання виконавчого комітету Узинської міської  ради, де була створена робоча група, яка буде працювати з керівниками суб’єктів господарювання, що працюють на території громади,  в сфері дотримання екологічного законодавства.              

    Міський голова 01.07.2019 року провів робочу зустріч з приватними підприємцями, що надають  асинізаторські послуги на території громади та керівником КП «Узинводоканал». Підприємців зобо’язали укласти договори з КП «Узинводоканал» на злив вмісту асинізаторських машин до мережі водоочисних споруд КП «Узинводоканал»  та попередили про адміністративну та кримінальну відповідальність за злив вмісту асинізаторських автомобілів вздовж лісосмуг та інших місць загального користування.

    02.07.2019 під головуванням міського голови було проведено засідання робочої групи з керівником ТОВ «Антонівський м’ясокомбінат», представниками ПОП «Агрофірма Узинська» та Агрофірма «Світанок».

    ТОВ «Антонівський м’ясокомбінат» зобов’язали переглянули договір на злив води третьої категорії до каналізаційної мережі м.Узин,  КП «Узинводоканал» проводити лабораторний контроль вмісту кожної автоцистерни даного підприємства та в разі порушення умов договору Узинська міська рада залишає за собою право розірвати договір в односторонньому порядку.

    ПОП «Агрофірму Узинську»  та Агрофірму «Світанок» зобов’язали негайно провести очистку місць складування відходів життєдіяльності тварин та облаштувати місця складування з подальшою паспортизацією.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь