Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Будні та свята пришкільного табору відпочинку "Сонечко"

Дата: 10.06.2019 16:21
Кількість переглядів: 1175

Пришкільний табір відпочинку з денним перебуванням «Сонечко»

при Малоантонівській філії опорного закладу загальної середньої освіти  Узинської ЗОШ І – ІІІ ступенів

01 червня – Міжнародний день захисту дітей. День відкриття табору.

Дитинство - це чудова пора сподівань та здійснення мрій. 
У перший літній день в Україні, як і в усьому світі, відзначають добре і радісне свято - Міжнародний день захисту дітей. 
Сьогодні відкриття пришкільного табору відпочинку "Сонечко". Начальник табору Павленко Т.О. на лінійці привітала дітей та ознайомила з планом роботи табору. Представила працівників, які будуть перебувати з дітьми. Побажала добре відпочити, набратися сил, здоров'я, активно брати участь у всіх запланованих заходах і пам'ятати про свою безпеку. Діти  вибрали президента, отримали емблеми, вивчили девіз та пісню табору. Конкурс малюнків на асфальті, катання на машинках, батути, морозиво і весела пісня - це все  радість дітям.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

02 червня - День туриста у таборі  відпочинку "Сонечко"

Цього дня діти відчули себе справжніми туристами. Вони вчилися долати певні перешкоди.  В ході проведення змагань діти залучалися до рухової активності, в них виховувалося почуття дружби та взаємоповаги одне до одного. Після насичених рухливих змагань юні туристи провели конкурс на кращу розповідь «Моє рідне село» та найбільше їм сподобалася гра «Знайди скарб».

Всі учні отримали багато цікавої та повчальної інформації та з позитивними емоціями повернулися додому.

Фото без описуФото без опису03 червня 2019 року в пришкільному таборі  «Сонечко» Малоантонівської філії опорного закладу загальної середньої освіти Узинська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 пройшов День безпеки життєдіяльності. Саме цього дня вихователі табору з дітьми повторювали правила безпечного поводження. Крім того, відбувся майстер клас  для дітей, який був  організований поліцейськими.  Усі вихованці  мали  змогу поспілкуватися і задати безліч запитань гостям. Також кожна дитина відчула себе у ролі регулювальника дорожнього руху та водія поліцейського автомобіля.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

04 червня – День квітів. Вихованці табору із великим задоволенням відгадували загадки про квіти, плели віночки, дізналися  про символіку квітів. Потім були  проведені  цікаві ігри «Квітка - семицвітка», «Квітникова абетка», конкурс «Складаємо квітку».

  День у пришкільному таборі пройшов надзвичайно цікаво!

Фото без описуФото без описуФото без опису5 червня – День театру.  Сьогодні вихованці пришкільного табору «Сонечко» переглянули чудову виставу «Бременські музиканти» та отримали масу позитивних емоцій.

Фото без описуФото без опису06 червня 2019 року діти  здійснили захоплюючу подорож  до дитячого парку професій «Кідландія». У Кідландії все, як у справжньому місті! Є поліцейська дільниця, салон краси, пожежна частина, аптека, супермаркет, театр, банк, детективне агентство і багато іншого.  У дитячому парку життя б'є ключем: маленькі пожежники поспішають на виклик, поліцейські патрулюють вулиці, лікарі і медсестри мчать на швидкій допомозі до хворого, на кожній ігровій станції кипить "робота". Учні весело і з користю провели час, багато чому навчилися і збережуть яскраві, незабутні враження.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису7 червня – День англійської мови. В цей день діти згадували назви тварин,  грали в різноманітні ігри, вчили вірші, співали пісні, насолоджувалися атмосферою англійської мови. Учні ділилися на команди та змагалися в конкурсах, розповідали про улюблених тварин. Проведення «Дня англійської мови» не тільки поглибило знання з англійської мови, а й стало джерелом позитивних емоцій, мобілізації творчих зусиль і, як наслідок, підвищило мотивацію до вивчення мови та культури іншої країни.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь