Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про зміни щодо умов проведення та організації конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування на території Узинської міської ОТГ

Дата: 24.05.2019 15:30
Кількість переглядів: 470

Виконавчим комітетом Узинської міської ради як організатором проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що  проходять у межах території Узинської міської ОТГ «24» травня 2019 № 71 було прийнято рішення, яким були внесені зміни до додатку 1 рішення виконавчого комітету Узинської  міської ради від 21.05.2019 року № 54 «Про організацію  проведення конкурсу з  перевезення пасажирів на  автобусних маршрутах загального користування на території  Узинської  міської ОТГ» в частині подання документів на конкурс, та змінено дату проведення конкурсу, а саме

Подання документів на конкурс:

Документи, подані перевізником-претендентом для участі в конкурсі, пронумеровуються, прошнуровуються, підписуються автомобільним перевізником або уповноваженою особою автомобільного перевізника із зазначенням кількості сторінок цифрами і словами.

Документи для участі в конкурсі подаються перевізником-претендентом у двох  закритих конвертах (пакетах).

Конверт (пакет) з позначкою "№ 1", який містить документи для участі в конкурсі, відкривається наступного дня після закінчення строку їх прийняття.

Конверт (пакет) з позначкою "№ 2", який містить документи з інформацією про те, на який об'єкт конкурсу подає документи перевізник-претендент, відкривається під час засідання конкурсного комітету.

Для участі у конкурсі автомобільний перевізник подає на кожний об'єкт конкурсу окремо заяву за формою, визначеною згідно з додатком 1 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженим постановою КМУ від 03.12.2008 № 1081 (далі – Порядок проведення конкурсу), та документи, визначені статтею 46 Закону України “Про автомобільний транспорт” за формою згідно з додатками 1-4 Порядку проведення конкурсу.

Документи для участі у конкурсі від претендентів приймаються відділом ЖКГ, благоустрою та розвитку інфраструктури Узинської міської ради за адресою: 09161, м.Узин, вул. Незалежності, 16/1, тел/факс 32-12-55.

Кінцевий строк прийняття документів для участі в конкурсі – 20 червня 2019 року.

Документи, що надійшли після встановленого терміну, не приймаються. Відповідальність за достовірність інформації, що міститься в документах, поданих для участі у конкурсі, несе перевізник-претендент. Бланк заяви на участь у конкурсі можна отримати за вищезазначеною адресою.

Засідання конкурсного комітету щодо визначення переможців конкурсу відбудеться 08 липня 2019 року о 10-00 годині за адресою: м. Узин, вул. Незалежності, 16/, в залі засідань Узинської міської ради.  

Детальна інформація розміщена на офіційному веб-сайті Узинської міської ради та її виконавчих органів за електронною адресою: uzynska.gromada.org. в розділі ««Рішення виконавчого комітету» - рішення виконавчого комітету Узинської міської ради від 21.05.2019р №54. Телефон для довідок з питань проведення конкурсу 32-11-55.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь