Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Свято творчості та наполегливої праці

Дата: 24.05.2019 12:59
Кількість переглядів: 866

22 травня 2019 року на сцені Узинського Будинку культури відбувся традиційний звітний концерт учнів та викладачів комунальної установи «Дитяча школа мистецтв» Узинської міської ради. Він став своєрідним звітом викладачів школи про пророблену роботу за рік. Педагоги доклали багато зусиль, щоб підготувати учнів до виступів та максимально розкрити творчі нахили своїх вихованців.

Фото без опису

Навчальний заклад презентував усі напрямки своєї роботи. У концертній програмі звучали твори класичних та сучасних композиторів на різних музичних інструментах: фортепіано, скрипці, гітарі, баяні. Глядачі насолоджувалися мистецтвом танцю, вокальним та хоровим співом.

Фото без описуФото без описуФото без опису

До звітного концерту готувалися і учні відділення образотворчого мистецтва. Разом зі своїми викладачами  вони підготували виставку художніх робіт, яку розмістили в холі Будинку культури.

Директор дитячої школи мистецтв  Зотова І.П. зазначила, що навчальний рік для школи був дуже насичений на події. Дякуючи підтримці міської влади, значно поповнено матеріально-технічну базу закладу. Протягом року талановиті вихованці школи брали участь у творчих конкурсах міського, обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів, де здобували перемоги.

Фото без описуФото без описуФото без опису

На сцені виступали найкращі учні та колективи школи  -  переможці  та призери різноманітних творчих змагань.

Фото без описуФото без опису

Вручення свідоцтв випускникам і нагородження переможців  обласних та міжнародних конкурсів  проходили в теплій урочистій атмосфері.           Фото без описуФото без опису

З вітальним словом та найкращими побажаннями  до працівників школи, учнів та їх батьків звернувся Узинський міський голова  Гринчук В.Ю. Він подякував колективу закладу, кожному викладачу  і, звичайно, дітям та їх батькам за те, що вони обрали мистецтво та підвищують рівень культури в Узинській громаді.

На свято творчості завітав наш постійний почесний гість  - помічник- консультант народного депутата України В.І. Гудзенка, депутат Узинської міської ради Є.В.Гудзенко. І як завжди - з подарунками  для усіх учасників звітного концерту. Більше 100 портативних колонок одержали учні за наполегливу працю і бажання творити прекрасне.

До привітань та нагородження грамотами й дипломами кращих учнів дитячої школи мистецтв долучилися заступник Узинського міського голови О.П.Кравченко та начальник гуманітарного відділу Узинської міської ради Ю.В. Мар’яновський, а головний спеціаліст гуманітарного відділу Л.О. Крижановська  подякувала усім, хто упродовж року брав  активну участь у творчих заходах , які проходили в Узинській громаді та вручила подяки найактивнішим учасникам концертних програм.

Фото без опису

Представник благодійного фонду «Фортеця» Н.В. Хіль також привітала і дітей, і викладачів  мистецького закладу та вручила цінні подарунки усім  педагогам школи мистецтв за наполегливу працю та творчі здобутки.

Глядачі отримали безліч приємних емоцій, адже справжнє свято музики подарували їм викладачі та учні дитячої школи мистецтв.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь