Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення щодо проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування на території Узинської міської ОТГ.

Дата: 21.05.2019 16:04
Кількість переглядів: 958

1.Організатором проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що  проходять у межах території Узинської міської ОТГ, є виконавчий комітет Узинської  міської ради  (далі – Організатор).

2.Об’єкти конкурсу

№ п/п

 

 

 

 

 

Номер маршруту

Назва маршруту

Дні роботи

Протяжність маршруту,

км

Кількість автотранс

портних засобів

Режим руху або порядок здійснення перевезень

1

1

 «Вул. Висока  -  Будинок культури»

1-7

15

1

Звичайний

2

2

«Вул. Панаса Мирного – 

« Рудик»

1-7

23

1

Звичайний

3

3

«м.Узин- с.Сухоліси»

1-7

20

1

Звичайний

4

4

«м.Узин – с.Олійникова Слобода»

1-7

13

1

Звичайний

3.Фінансування проведення конкурсу здійснюється органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування за рахунок власних коштів. Умови конкурсу:

У конкурсі на визначення автомобільного перевізника для роботи на автобусних маршрутах загального користування на території  Узинської  міської ОТГ  можуть брати участь автомобільні перевізники, які мають ліцензію на той вид послуг, що виносяться на конкурс, на законних підставах використовують у достатній кількості сертифіковані автобуси класу А,В,I,II, IIII та відповідають вимогам чинного законодавства.    

Досвід роботи перевізника-претендента, пов’язаний з перевезенням пасажирів, повинен становити не менше одного року.

Транспортні засоби, які плануються використовувати на вказаних маршрутах, повинні мати не менше 16 місць для сидіння пасажирів, відповідати за технічними та екологічними показниками вимогам чинного законодавства у сфері автомобільного транспорту.

Наявність у перевізника резерву автобусів для заміни рухомого складу в разі виходу техніки з ладу (згідно Постанови КМУ від 21 травня 2009 № 525) та не менш як одного транспортного засобу, пристосованого для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Подання документів на конкурс:

Документи, подані перевізником-претендентом для участі в конкурсі, пронумеровуються, прошнуровуються, підписуються автомобільним перевізником або уповноваженою особою автомобільного перевізника із зазначенням кількості сторінок цифрами і словами.

Документи для участі в конкурсі подаються перевізником-претендентом у двох закритих конвертах (пакетах).

Конверт (пакет) з позначкою "№ 1", містить документи для участі в конкурсі.

Конверт (пакет) з позначкою "№ 2",  містить документи з інформацією про те, на який об'єкт конкурсу подає документи перевізник-претендент.

Для участі у конкурсі автомобільний перевізник подає на кожний об'єкт конкурсу окремо заяву за формою, визначеною згідно з додатком 1 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженим постановою КМУ від 03.12.2008 №1081 (далі – Порядок проведення конкурсу), і такі документи:

- нотаріально завірену копію ліцензії на право надання послуг з перевезень пасажирів (може подаватися в одному примірнику, якщо перевізник-претендент бере участь у кількох конкурсах, які проводяться на одному засіданні) та відомості за підписом суб`єкта господарювання про автобуси, які будуть використовуватися на автобусному маршруті з зазначенням підстав для їх використання перевізником;

- перелік транспортних засобів, які пропонуються до використання на автобусному маршруті, із зазначенням марки, моделі, пасажиромісткості (з відміткою "з місцем водія/без місця водія"), VIN-коду транспортного засобу, державного номерного знака, року випуску транспортного засобу;

- копії свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів або тимчасових реєстраційних талонів автобусів, що пропонуються до використання на маршруті;

- копію документа, що підтверджує проведення процедури санації (за умови проведення санації);

- перелік транспортних засобів, пристосованих для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями, які пропонуються для роботи на автобусному маршруті, або письмова інформація про їх відсутність;

- анкету відповідно до пункту 32 Порядку проведення конкурсу;

- копію штатного розпису, податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (форма N 1ДФ) за останні повні два квартали.

Документи для участі у конкурсі від претендентів приймаються відділом ЖКГ, благоустрою та розвитку інфраструктури Узинської міської ради (протягом одного місяця з дня оприлюднення  з 8 00 до 17 00 (перерва з 13-00 до 14-00 ) за адресою:

09161, м.Узин, вул. Незалежності, 16/1, тел/факс 32-12-55.

Останній термін подання документів до 09-00 години 24.06.2019 року. Документи, що надійшли після встановленого терміну, не приймаються. Відповідальність за достовірність інформації, що міститься в документах, поданих для участі у конкурсі, несе перевізник-претендент. Бланк заяви на участь у конкурсі можна отримати за вищезазначеною адресою.

Засідання конкурсного комітету щодо визначення переможців конкурсу відбудеться 24.06.2019 року о 10-00 годині за адресою: м. Узин, вул. Незалежності, 16/, в актовому залі міської ради.   

Детальна інформація розміщена на офіційному веб-сайті Узинської міської ради та її виконавчих органів за електронною адресою: uzynska.gromada.org. в розділі ««Рішення виконавчого комітету» - рішення виконавчого комітету Узинської міської ради від 21.05.2019р №54. Телефон для довідок з питань проведення конкурсу 32-11-55.

Фото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь