Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Первоцвіт» скликає таланти Узинської громади.

Дата: 16.05.2019 10:52
Кількість переглядів: 806

14 травня 2019 року в Узинському Будинку культури відбувся фінальний етап конкурсу дитячої та юнацької творчості «Первоцвіт», який започатковано в Узинській ОТГ.

У відбіркових турах конкурсу взяли участь 157 учасників, які представляли заклади культури  та заклади освіти Узинської міської ОТГ. За два дні відбору було переглянуто 67 концертних номерів. І до фіналу пройшли найкращі.

Кожен конкурсант зміг проявити себе в різних видах творчості: вокал, хореографія,  ораторське мистецтво. Конкурс охопив юні таланти від 4 х до 17 ти років.  У фіналі взяли участь 97 конкурсантів – це і співаки, і танцюристи, і читці. Програму конкурсу склали виступи вихованців закладів дошкільної освіти «Зіронька», «Сонечко», «Ведмежатко», Узинської ЗОШ №1, Узинської ЗОШ №2, Узинської ЗОШ №5, Сухоліського НВК, Іванівського НВК, Малоантонівської філії опорного закладу Узинської школи №1, Центру розвитку дітей та молоді, Дитячої  школи  мистецтв.

Виступи танцювальних колективів «Модерн» та «Ділайт» викликали шквал оплесків серед глядачів, а наймолодші  танцюристи  та вокалісти дитячих садочків «Зіронька», «Сонечко», «Ведмежатко» подарували присутнім подорож у дитинство.

Критерії оцінювання виконавців пісень були досить жорсткими: від вокальних даних конкурсантів до емоційного виступу і відповідності сценічного образу тематиці твору. Тож змагання було напруженим, а журі прийшлося добре попрацювати, аби визначити  переможців та призерів  фінального конкурсу.

Глядачі, а їх у залі було чимало, мали змогу подякувати артистам за чудову атмосферу свята гучними оплесками.

Узинський міський голова В.Ю. Гринчук та помічник – консультант народного депутата України В.І.  Гудзенка  депутат Узинської міської ради Є.В. Гудзенко привітали усіх учасників дійства, подякували організаторам конкурсу, батькам, художнім керівникам та самим конкурсантам, побажали творчих успіхів та долучилися до церемонії нагородження.

Голова журі – Ю.О. Атаманенко  (директор Будинку культури с. Яблунівка, викладач Білоцерківської районної дитячої школи мистецтв) оголосила результати фінального конкурсу «Первоцвіт». Усіх переможців та призерів було нагороджено дипломами та цінними подарунками від міського голови В.Ю. Гринчука. Від  народного депутата  України В.І. Гудзенка, всі учасники конкурсу отримали пауербанки. Також усі юні артисти конкурсу отримали  солодкий гостинець від благодійного фонду «Фортеця».

Отож перший мистецький конкурс дитячої та юнацької творчості «Первоцвіт» розквітнув талантами. Це свято ще раз засвідчило, що Узинська громада багата на таланти і може пишатися своїм підростаючим поколінням.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь