Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні мешканці Узинської міської ОТГ! Заборгованість за комунальні послуги та послуги теплопостачання є загрозою роботи КП «ВУ ЖКГ-1».

Дата: 10.05.2019 11:22
Кількість переглядів: 3234

Шановні мешканці!

Доводимо до Вашого відома, що заборгованість населення перед КП «ВУ ЖКГ-1» за комунальні послуги та послуги теплопостачання є загрозою подальшої повноцінної роботи підприємства.

Згідно договору НАК «Нафтогаз України» про надання газу КП «ВУ ЖКГ-1» повинно проводити передоплату за ще не наданий газ.

Зважаючи на дані обставини, КП «ВУ ЖКГ-1» звертається до Вас з вимогою: негайно погасити заборгованість за надані послуги теплопостачання і квартплати.

Якщо заборгованість перед КП «ВУ ЖКГ-1» не буде погашено, містечко не буде забезпечене теплом в подальшому із-за відсутності коштів на проплату за газ.

Згідно Закону України «Про житлово-комунальні послуги» буде нараховуватись пеня 0,01% за кожен день несвоєчасної оплати житлово-комунальних послуг.

 КП «ВУ ЖКГ-1» попереджає, що підприємство залишає за собою право звернутися до суду за захистом своїх інтересів. З 01.01.2019 року  сума судового збору – 192,10 гривень , позовна заява про стягнення заборгованості – 1921 гривень. Ці кошти стягуються з боржника судовим наказом.

Громадянам, які мають заборгованість з оплати послуг в сумі 340 гривень субсидія на наступний термін не надається. В КП «ВУ ЖКГ-1» працює комісія по реструктуризації заборгованості. Комісія розглядає подані документи та виносить рішення згідно Постанови КМУ №300 від 26.04.2017р.

Адміністрація КП «ВУ ЖКГ-1»

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь