Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Урочисте відкриття групи дошкільного закладу «Струмочок» в с. Олійникова-Слобода після комплексного ремонту

Дата: 29.03.2019 16:00
Кількість переглядів: 851

29 березня 2019 року в Олійниково-Слободському старостинському окрузі Узинської міської об’єднаної територіальної громади, після комплексного ремонту продовжила роботу різновікова група у дошкільному закладі «Струмочок» та відремонтовано фойє  в  місцевому Будинку культури.                 Фото без описуФото без опису

За сприяння голови громади В.Ю. Гринчука  та депутатського корпусу Узинської міської ради з місцевого бюджету було виділено кошти на облаштування та ремонт приміщень для групи садочку та ремонту фойє Будинку культури. Злагоджена робота влади Узинської міської ОТГ і активної громади - приклад ефективності реформ, зокрема фінансової децентралізації, звідси й бачимо успішне втілення планів  з розвитку інфраструктури в громаді.  

До урочистостей з нагоди відкриття групи приєднався народний депутат Гудзенко Віталій Іванович та голова громади Гринчук Віталій Юрійович, які вручили спільний подарунок – сучасний телевізор. 

Фото без опису

Особливо цікаво було дивитися  на щасливі обличчя  наймолодших мешканців  села, які давно мріяли про «новосілля», адже  вони отримали свій «дім радості», де будуть гратися і навчатися в затишних, по-сучасному відремонтованих кімнатах. До привітань також приєдналися: керівник місцевого господарства ТОВ «ОЛІЙНИКОВА СЛОБОДА» Левковець А.А. та директор ТОВ “Білоцерківрозопт - торг” Павленко С.І., чиє підприємство виконувало ремонтні роботи, привітав дітей та подарував їм набір іграшок для цікавого дозвілля.

Фото без описуФото без опису

А відкриття відремонтованого фойє в Будинку культури відбулося із щирими посмішками на вустах учасників художньої самодіяльності села, які так радо вітали гостей своїми виступами.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь