Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Узинська громада вітає працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення з професійним святом

Дата: 15.03.2019 16:08
Кількість переглядів: 699

15 березня в глядацькій залі  Центру молоді «Зоря» відбулася урочиста зустріч та святковий концерт з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Щороку ми відзначаємо професійне свято людей,  які своєю працею створюють тепло й затишок в оселях, охайність, чистоту та озеленення вулиць і парків, стабільне функціонування громадського транспорту. Ми не можемо уявити нашого життя без цілодобової роботи такої багатофункціональної служби, бо  сфера послуг  - одна з найважливіших соціально значущих складових господарського комплексу Узинської  громади.

Із професійним святом працівників галузі привітав Узинський міський голова В.Ю. Гринчук.  Він подякував  комунальникам за щоденну клопітку працю, за те, що вони і в будні, і в свята, і  в сонячний  день, і в негоду трудяться на благо кожного мешканця нашої об’єднаної територіальної громади.  Побажав усім здоров’я, весняного настрою, добра, затишних осель, мирного неба, позитивних та доброзичливих споживачів, оптимізму та віри  в майбутнє.  До вітань долучилися почесні гості нашої громади – помічник народного депутата В.І.Гудзенка – Є.В. Гудзенко  та представник благодійного фонду «Фортеця» Н.В. Хіль. Вони висловили вдячність  усім, на кого покладено важливу роль у задоволенні потреб мешканців громади у повсякденних і життєво необхідних послугах, побажали гарного настрою, належної оцінки праці та світлого майбутнього.

Традиційно кращих  працівників галузі нагородили  грамотами  та грошовими преміями від Узинського міського голови,  народного депутата України В.І. Гудзенка, голови благодійного фонду «Фортеця»  О.Б.Ференця ,  начальника  ЖКП  Зелінського С.Р.

Гарний настрій працівникам комунальних підприємств громади подарували вихованці та викладачі Дитячої школи мистецтв,  Центру розвитку дітей та молоді,  працівники культури громади. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь