Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Свято весни, ніжності та краси!

Дата: 06.03.2019 16:50
Кількість переглядів: 1061

Чудове весняне свято 8 Березня, Міжнародний День прав жінок і миру, як завжди, приносить радість, тепло, пробудження природи та жіночі посмішки. Усе прекрасне і найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою. Вона зберігає сім’ю, підтримує тепло домашнього вогнища.

З нагоди вшанування її величності жінки, 6 березня 2019 року в міському Будинку культури відбувся святковий концерт «Жінки, жінки! О, скільки в цьому слові…» для ніжних матерів, турботливих бабусь, сестер, коханих дружин, милих доньок та онучок,  для жіноцтва  Узинської громади.

Узинська громада славиться розумними, працьовитими жінками, які своїм трудом і талантом творять добробут рідного краю. Немає такої сфери діяльності в нашому суспільстві до якої б не була причетна жінка.

Свято розпочалося ще в холі Будинку культури: фотозони, приємна музика, коли усім жінкам, які прийшли на святковий концерт, дарували квіти від Узинського міського голови  В.Ю. Гринчука  та  депутатського корпусу Узинської міської ради.

Фото без описуФото без опису

Святкову атмосферу  продовжили в залі  вітання та побажання добробуту й злагоди, краси та кохання, невичерпної творчої енергії, нових професійних досягнень, які щиро звучали від міського голови В.Ю. Гринчука.                                         Фото без описуФото без опису

Також приємним сюрпризом від міського голови  для всього жіночого загалу став виступ чоловічого вокального квартету «Гетьман». Програма  святкового концерту, як мелодія зачарованої весни, викликала теплі посмішки та чудовий настрій.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

З вітальним словом  звернувся і  помічник народного депутата України В.І. Гудзенка – Є.В. Гудзенко та від імені народного депутата В.І. Гудзенка подарував всім жінкам в залі  квіти.

Фото без описуФото без опису

З гарним настроєм та квітами залишали Будинок культури  наші жінки, дякуючи організаторам концерту, неперевершеним артистам вокального квартету «Гетьман»,  учасникам художньої самодіяльності  Узинської громади за емоційне виконання щедро нагородивши всіх гучними оплесками.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь